Pachetele Forumgratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Pachetele Forumgratuit

Mesaj Scris de Mihai Vin Mar 05, 2021 10:28 pm

Pachetele Forumgratuit


Pachetele Forumgratuit sunt modalitate de a vă îmbogăți forumul cu funcții suplimentare. Dacă, în mod implicit, forumurile Forumgratuit oferă majoritatea instrumentelor necesare pentru utilizarea și dezvoltarea corectă a forumului dvs., unele opțiuni plătite îl pot îmbunătăți caracteristici noi și, astfel, îmbunătățiți experiența membrilor dvs.

Într-adevăr, datorită pachetelor Forumgratuit, achiziționarea unui pachet vă va oferi acces la un set de caracteristici suplimentare, în timp ce vă lăsați liber cu privire la activarea sau nu, punct cu punct, a fiecăreia dintre aceste opțiuni.


Care sunt diferitele pachete oferite ?


Oferta forumurilor Forumgratuit trei pachete, Care sunt pachetele gratuite, avansate și premium :

  Pachet Gratuit : acesta este pachetul cu care toate forumurile Forumgratuit sunt furnizate în mod implicit și care continuă să ofere funcționalități care să permită utilizarea relevantă a forumului dvs. Aceste caracteristici includ accesul la permisiuni avansate, găzduirea imaginilor, optimizarea forumului dvs. pentru referință, un număr nelimitat de subiecte, membri și postări etc.

  Pachet Avansat : În plus față de caracteristicile oferite de pachetul gratuit, pachetul avansat oferă, printre altele, spațiu de stocare mai mare, o limită mai mare a newsletterului informativ, posibilitatea activării unui certificat SSL sau a dobândirii unui nume de domeniu etc.

  Pachet Premium : este cel mai complet pachet, oferind cele mai multe caracteristici în plus față de cel al pachetului avansat, cum ar fi monetizarea forumului, eliminarea drepturilor de autor, căutarea îmbunătățită care se extinde la conținutul postărilor, personalizarea conținutului informativ „Conținut popular”, etc.


Diferitele caracteristici ale pachetelor Forumgratuit

În funcție de pachetul pe care îl alegeți, Avansat sau Premium, veți avea acces la anumite funcții suplimentare. Detaliile caracteristicilor incluse în fiecare pachet sunt prezentate în tabelul general de pe panoul de administrare  Diverse  Pachete Forumgratuit.

Măriți spațiul de stocareVedeți tutorialulPachet Avansat Pachet Premium
Eliminarea reclamelorVedeți tutorialulPachet Avansat Pachet Premium
Posibilitatea de a utiliza un nume de domeniu externVedeți tutorialulPachet Avansat Pachet Premium
Posibilitatea de a cumpăra un nume de domeniuVedeți tutorialulPachet Avansat Pachet Premium
Posibilitatea de a trimite mai multe newslettere informativeVedeți tutorialulPachet Avansat Pachet Premium
Posibilitatea de a activa căutarea extinsăVedeți tutorialulPachet Premium
Abilitatea de a genera bani cu ușurință pe forumVedeți tutorialulPachet Premium
Eliminarea drepturilor de autor ale ForumgratuitVedeți tutorialulPachet Premium
Personalizarea conţinut popular NewsletterVedeți tutorialulPachet Premium

Cum să vă abonați la un pachet Forumgratuit ?

Abonarea la un pachet se poate face conform două metode de plată : o plată anuală unică sau o plată lunară. În ambele cazuri, doar administratorul fondator al forumului are această posibilitate.

Plata anuală

În acest caz, plătiți pachetul dvs. într-o singură plată, pentru o perioadă de valabilitate de un an.

Pentru aceasta, accesați panoul de administrare  Diverse  Pachete Forumgratuit. În partea de jos a coloanei pachetului care vă interesează (Avansat sau Premium), faceți click pe "Pe an" în linia corespunzătoare tipului de plată înainte de a face click pe buton "Comandă pachetul" corespunzător :

Vezi exemplu:
Pachetele Forumgratuit 13-04-10

Rețineți că plata anuală a unui pachet include 2 luni gratuit. Se poate face prin credite, moneda sa virtuală specifică forumurilor Forumgratuit. Abonați-vă la un pachet pe o bază anualizată prin urmare, solicită să aibă un echilibru suficient de credite pe forum cumpărarea de credite realizat prin Allopass, Paypal, Hipay sau Skrill.

Activarea unui pachet subscris printr-o plată anuală este imediată și nu necesită nicio așteptare.

Plata lunară

Fără termen și fără angajament, vă permite să accesați pachetele Forumgratuit plătind plăți lunare foarte accesibile și distribuind plata pentru pachetul dvs.
Pentru aceasta, accesați panoul de administrare  Diverse  Pachete Forumgratuit. În partea de jos a coloanei pachetului care vă interesează (Avansat sau Premium), faceți click pe "Pe lună" în linia corespunzătoare tipului de plată înainte de a face click pe buton "Comandă pachetul" :

Vezi exemplu:
Pachetele Forumgratuit 13-04-11

Vă rugăm să rețineți, abonamentul la un pachet lunar nu folosește credite de pe forum! Ea nu este posibil doar prin Paypal (utilizarea unui cont PayPal conectat la un card sau un cont bancar valid este obligatorie).

Activarea unui pachet abonat printr-o plată lunară nu este imediat și necesită un timp de așteptare care uneori poate dura până la câteva minute. Acest timp de așteptare este dincolo de controlul Forumgratuit, dar rămâne necesar pentru a primi confirmarea implementării plății lunare de la Paypal. În acest caz, un mesaj îi reamintește administratorului că o cerere de autorizare a plății este în curs de desfășurare cu Paypal:

Vezi exemplu:
Pachetele Forumgratuit 13-04-12

Atâta timp cât este afișat acest mesaj de avertizare, înseamnă că solicitarea dvs. anterioară de confirmare a plății nu a fost încă primită de la Forumgratuit. Prin urmare, nu trebuie să trimiteți o nouă plată.

Cum să reînnoiți un pachet Forumgratuit ?


Forumul dvs. vă avertizează Cu 2 luni înainte de data de expirare a pachetului afișând o alertă pe pagina principală a panoului de administrare.

Într-adevăr, de îndată ce pachetul dvs. ajunge în perioada de reînnoire care este 59 de zile înainte de data expirării efective a coletului, o alertă va fi afișată pe pagina de pornire a panoului de administrare care vă invită să faceți acest lucru :

Vedeți exemplu:
Pachetele Forumgratuit 08-02-12
Făcând click pe linkul afișat în această alertă, veți ajunge la o pagină de plată care vă permite să vă reînnoiți pachetul actual. Tot ce trebuie să faceți este să validați plata după ce ați obținut creditele necesare :

Vedeți exemplu:
Pachetele Forumgratuit 08-02-11

Vă invităm să nu așteptați până în ultimul minut pentru a vă reînnoi pachetul și să faceți acest lucru de îndată ce apare alerta. Aceasta este pentru a evita orice inconvenient sau întrerupere.

Cu toate acestea, dacă nu doriți să vă reînnoiți pachetul de forum, puteți ignora această alertă. La sfârșitul numărătorului invers, forumul va reveni automat la pachetul Gratuit.

Opriți sau modificați o plată

Treceți de la o plată lunară la una anuală sau invers


Treceți de la plata lunară la cea anuală : acest lucru este posibil doar în contextul unui asigură pachetul de sus. Într-adevăr, un pachet avansat activat printr-o plată lunară poate fi transformat într-un pachet Premium plătit anual. În acest caz, un credit proporțional cu prețul pachetului avansat lunar deja plătit și care nu a fost consumat va fi rambursat pe forum.

Vedeți exemplu:
Pachetele Forumgratuit 27-04-11

Treceți de la plata anuală la cea lunară :acest lucru este posibil doar în contextul unui treceți la următorul pachet. Într-adevăr, un pachet avansat activat printr-o plată anuală poate fi transformat într-un pachet Premium lunar. În acest caz, un credit proporțional cu prețul pachetului anual avansat deja plătit și care nu a fost consumat va fi rambursat la forum.

Vezi exemplu:
Pachetele Forumgratuit 27-04-10

Rețineți că, în orice caz, dacă sunteți deja într-un pachet Premium și doriți să schimbați tipul de plată al acestuia, va trebui să așteptați expirarea a pachetului pentru a vă abona din nou conform metodei de plată dorite.

Suspendați o plată


Cazul unei plăți anuale

Plata anuală se face dintr-o singură dată și permite activarea pachetului ales timp de un an. Prin urmare, nu este un abonament, ci o achiziție unică valabilă de la o dată la alta. Prin urmare, nu există nicio plată de suspendat ca parte a unui pachet plătit anual. Deoarece pachetul se apropie de expirare, administratorul fondatorului forum este liber să îl reînnoiască manual pentru un an suplimentar, dacă se dorește. În caz contrar, și fără nicio reînnoire, pachetul expiră și forumul revine apoi într-un pachet gratuit.

Rețineți că opțiuni plătite achiziționate în plus ca parte a unui pachet (nume de domeniu sau stocare suplimentară) nu se pierd și rămân active până la datele de expirare respective.

Cazul unei plăți lunare

Plata lunară corespunde unui abonament fără expirare și fără angajament prin intermediul serviciului Paypal. Odată ce abonamentul este stabilit, în fiecare lună, o mică plată lunară corespunzătoare prețului convenit pentru pachetul dvs. va fi debitată din contul dvs. Paypal. Acest lucru vă creditează automat forumul cu numărul de credite necesare pentru a reînnoi pachetul actual pentru luna următoare și așa mai departe.

Cu toate acestea, dacă administratorul dorește să suspende această plată, îl poate face foarte ușor din panoul său de administrare  Diverse  Rezumat și gestionare  Rezumat  Opriți plata lunară.

Vedeți exemplu:
Pachetele Forumgratuit 11-04-11

Confirmarea este apoi necesară pentru validarea operației :

Vedeți exemplu:
Pachetele Forumgratuit 11-04-12

Prin urmare, se ia în considerare anularea debitului lunar al pachetului curent :

Vedeți exemplu:
Pachetele Forumgratuit 11-04-10

Rețineți că luna curentă fiind deja plătită, dezactivarea pachetului pentru care a fost inițiat sfârșitul plății lunare va intra în vigoare numai la sfârșitul perioadei sale actuale de valabilitate.

Exemplu :
M-am abonat la un pachet avansat cu plată lunară pe 01 ianuarie, pachetul meu fiind, așadar, activ timp de 31 de zile până la 31 ianuarie și va fi reînnoit automat prin Paypal la această dată. Solicit anularea plății lunare a pachetului meu pe 20 ianuarie, după ce am plătit deja în avans pentru luna ianuarie, anularea va fi înregistrată pe 20 ianuarie, dar nu va intra în vigoare până la 31 ianuarie după expirarea valabilității pachetului meu în clase. Pe 01 februarie, forumul meu va trece la un pachet gratuit și nu va fi efectuat niciun debit în contul meu Paypal.


Observații

 • Dacă ați dobândit deja anumite caracteristici înainte de sosirea pachetelor (eliminarea reclamelor, activarea certificatului SSL, ...), forumul le va lua în considerare la calcularea prețului pachetului, inclusiv a acestora. Într-adevăr, o notă de credit proporțională cu ceea ce nu a fost încă consumat și echivalentă cu suma plătită, mai puțin timpul deja scurs, va fi creditată pe forum.
  Vedeți exemplu:
  Paiement mensuel (remboursement en crédits ajouté au forum) :
  Pachetele Forumgratuit Remb110

  Plata anuală (dedusă din prețul pachetului) :
  Pachetele Forumgratuit Remb210

 • Dacă v-ați abonat deja la un pachet Avansat, forumul va lua în considerare acest lucru la calcularea prețului pachetului Premium, dacă decideți să treceți la următorul pachet. Într-adevăr, dacă alegeți o plată anuală, aceasta va deduce din prețul pachetului Premium echivalentul timpului plătit pentru pachetul avansat, dar nu datorat. Dacă alegeți o plată lunară, această rambursare va fi creditată direct în suma creditelor disponibile pe forum.

  Vedeți exemplu:
  Plata lunară (rambursarea creditelor adăugate la forum) :
  Pachetele Forumgratuit Remb310

  Plata anuală (dedusă din prețul pachetului) :
  Pachetele Forumgratuit Remb410

 • Cu pachete, toate opțiunile activate au aceeași dată de expirare, cu excepția opțiunilor de plată suplimentare independente la care anumite pachete oferă acces, cum ar fi numele de domeniu personalizat (Avansat & Premium Pachet) și spațiul de stocare suplimentar (Premium Pachet). Dacă pachetul a fost achiziționat pe 20 aprilie 2018 cu o plată anuală unică, acesta va expira pe 20 aprilie 2019. Toate opțiunile de bază incluse ale pachetului vor expira odată cu acesta la acea dată, chiar dacă au fost activate ulterior.

  Vedeți exemplu:
  Dacă un forum se abonează la pachetul Premium pe 20 aprilie 2018, dar nu activează căutarea extinsă până pe 18 iulie 2018, căutarea extinsă nu va mai funcționa pe 20 aprilie 2019, la fel ca și celelalte opțiuni incluse în pachetul Premium dacă nu a fost reînnoit.

  Acest lucru este valabil pentru toate opțiunile, cu excepția numelui de domeniu și a spațiului de stocare suplimentar pentru pachetul Premium :

  Achiziționarea și reînnoirea unui nume de domeniu nu sunt incluse gratuit în pachetul Avansat sau Premium. Aceste pachete vă oferă un drept de acces la utilizarea unui nume de domeniu personalizat dobândite prin Forumgratuit. Ulterior, fiecare fondator cu un pachet valid este liber să comande un nume de domeniu personalizat pentru forumul său pentru un cost suplimentar de 1200 de credite.

  Vedeți exemplu:
  Pachetele Forumgratuit 25-04-17
  Achiziționarea unui spațiu de stocare suplimentar de 2 GB inclus în pachetul Premium nu este inclus gratuit în acest pachet. Într-adevăr, dacă cei 2 GB de stocare incluși în pachetul Premium nu sunt suficienți, fondatorul forumului le poate suplimenta achiziționând spațiu suplimentar pe disc pentru a stoca fișiere atașate și imagini din galeria foto a forumului său pentru timpul dorit. Aceste gigas suplimentare vor avea propria perioadă de valabilitate independentă de cea a pachetului Premium curent.

  Vedeți exemplu:
  Pachetele Forumgratuit 25-04-16


Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1463
Varsta : 23
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 87
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum