Newsletter „Conținut popular”

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Newsletter „Conținut popular”

Mesaj Scris de Mihai Lun Feb 01, 2021 7:04 am

Newsletter „Conținut popular”

Această funcție vă permite să trimiteți automat și în mod regulat cele mai populare conținuturi ale forumului dvs. către utilizatori.

Activați newsletter-ul informativ automat

Accesați panoul de administrare  Generalități  Newsletter - Newsletter informativ „Conținut popular”
Newsletter „Conținut popular” News110
După ce funcția este activată, un buton vă permite să previzualizați cum ar arăta acest buletin informativ pentru forumul dvs.:
Newsletter „Conținut popular” News210
Acest buton vă conduce la o pagină care afișează conținutul e-mailurilor pe care utilizatorii le-ar primi dacă ar fi trimise în momentul în care le priviți. Deoarece e-mailul pleacă la o frecvență regulată, este posibil ca conținutul popular să difere între momentul în care verificați conținutul newsletter-ului informativ și momentul în care acesta este trimis.

Opțiunile utilizatorilor

Utilizatorii pot, la fel ca în cazul newsletter-urilor de știri clasice, să decidă dacă primesc sau nu conținut popular prin intermediul preferințelor profilului lor:
Newsletter „Conținut popular” News310

De asemenea, se pot dezabona cu ușurință de la linkul din partea de jos a fiecărui e-mail primit:
Newsletter „Conținut popular” News410

Personalizarea conținutului acestui newsletter informativ Pachet Premium

Accesați panoul de administrare  Generalități  Newsletter informativ - Newslettere informative „Conținut popular”
Forumurile care s-au abonat la pachetul Newsletter „Conținut popular” Pachet Premium pachet pot personaliza conținutul acestui buletin informativ „Conținut popular” indicând un titlu al e-mailului, o descriere (un fel de teaser), o imagine și 5 linkuri de subiecte pe care doresc să le evidențiați în acest newsletter informativ. Este întotdeauna necesar ca aceste legături să fie cele ale unor subiecți a căror lectură este permisă vizitatorilor.
Newsletter „Conținut popular” News510

Detalii de operare

  • newsletter-ul informativ automat poate conține până la 5 subiecte, 3 evenimente, 3 publicații și 3 anunțuri clasificate, provenind de pe forum și în funcție de ceea ce este activat sau nu,

  • Subiectele selectate sunt selectate în funcție de un algoritm, luând în considerare în special răspunsurile aduse și conținutul mesajelor. Ele sunt selectate numai din forumuri care pot fi citite de către vizitatori. Evenimentele, anunțurile și publicațiile afișate sunt cele mai recente trei din fiecare categorie.

  • Frecvența trimiterii acestui newsletter informativ automat este de aproximativ un e-mail la fiecare două săptămâni,

  • Dacă pe parcursul uneia dintre perioadele de 15 zile forumul nu a acumulat suficientă activitate pentru a fi completat un newsletter automat, nu va fi trimis niciun e-mail.

  • Această caracteristică este disponibilă pentru toate forumurile, în toate limbile, cu excepția celor mai vechi (set de caractere altele decât UTF-Cool.

  • Newslettere informative „Conținut popular” trimise nu apar în arhivele newsletter-urilor informative trimise în fila „Urmărire și arhive” și nu sunt incluse în cota de newslettere informative trimise

Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1463
Varsta : 23
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 87
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum