Drepturi de autor Forumgratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Drepturi de autor Forumgratuit

Mesaj Scris de Mihai Lun Feb 01, 2021 6:47 am

Drepturi de autor Forumgratuit

Drepturile de autor Forumgratuit sunt legături plasate în partea de jos a fiecărui forum aparținând familiei Forumgratuit și în bara sa de instrumente. Aceste legături apar astfel:
Drepturi de autor Forumgratuit Copy110
Aceste linkuri sunt utile pentru a identifica rapid cine este gazda unui forum, pentru a putea utiliza instrumentele oferite de serviciile noastre (raportați abuz), dar și pentru a afișa informațiile necesare ©️phpBB/punBB/Invision copyright.

Aceste informații obligatorii pot fi modificate?

Termenii și condițiile Forumgratuit spun acest lucru :
Forumgratuit.ro este un site complet gratuit. Ne străduim să oferim servicii de calitate. Vă rugăm să nu eliminați informațiile privind drepturile de autor configurate pe forumurile dvs. de pe bara de instrumente și subsol prin alte mijloace decât cele furnizate, și anume prin gestionarea creditelor. De asemenea, este interzisă eliminarea sau ascunderea linkurilor sponsorizate prin orice alt mijloc decât cel furnizat, și anume gestionarea creditelor.
Prin urmare, este interzisă eliminarea legăturilor de subsol în orice alt mod decât cel prevăzut, adică gestionarea creditelor. Aceasta este o opțiune plătită și obținerea aceluiași rezultat prin alte mijloace poate duce la ștergerea forumului dvs. Este interzisă modificarea, ștergerea sau chiar ascunderea (făcând textul ilizibil, de exemplu) aceste indicații.

ÎNLĂTURAREA LEGĂTURILOR ÎN PACHETUL PREMIUM

Dezactivarea drepturilor de autor Forumgratuit în subsolul paginilor forumului, precum și în bara sa de instrumente este rezervată forumurilor de pachete Premium. Într-adevăr, achiziționarea acestui pachet conferă fondatorului consiliului dreptul de a dezactiva drepturile de autor Forumgratuit, dacă dorește.

Pentru a vă abona la un Pachet Premium pachet Forumgratuit, accesați panoul de administrare  Diverse management Gestionarea creditelor - Pachete Forumgratuit

Odată ce pachetul este abonat, o opțiune vă permite să dezactivați drepturile de autor. Această opțiune nu este activată implicit, deci trebuie să o activați dacă doriți să profitați de această caracteristică inclusă în pachet. Drepturile de autor vor fi eliminate pentru perioada de valabilitate a pachetului Premium.
Panou de administrare  Diverse management Gestionarea creditelor  Cheltuieli de credit - Drepturi de autor

Drepturi de autor Forumgratuit Copy210

Pachetul vă permite să eliminați majoritatea linkurilor de subsol, cu excepția celor care sunt impuse de lege: drepturile de autor ale versiunii forumului dvs. (phpBB, Invision, PunBB ...) și linkul „raportați un abuz”.

Pe scurt, această apariție înainte de ștergere:
Drepturi de autor Forumgratuit Copy110

Va arăta astfel după ce drepturile de autor vor fi eliminate prin pachet:
Drepturi de autor Forumgratuit Copy310

ADĂUGAREA LINKURILOR SUPLIMENTARE

Pe de altă parte, puteți adăuga (gratuit) propriul link de subsol pe forumul dvs., pentru a afișa parteneriate sau subiecte utile, de exemplu.

Pentru aceasta, accesați panoul de administrare  Module  Legături de subsol - Configurare
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1463
Varsta : 23
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 87
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum