Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs.

Mesaj Scris de Mihai Mier Feb 03, 2021 1:49 am

Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs.

Pachetele Forumgratuit vă permite să eliminați publicitatea de pe forumul dvs. numai pentru membri sau pentru membri și invitați. Nu există nicio opțiune de ștergere a anunțurilor numai pentru invitați. Această caracteristică este disponibilă în pachetul Pachet Avansat și în pachetul Pachet Premium.
Puteți elimina anunțurile de pe forumul dvs. fie când vă abonați la un pachet, fie ulterior, după ce pachetul a fost abonat. În toate cazurile, eliminarea anunțurilor va fi valabilă numai până la data de expirare a pachetului. Se recomandă citirea tutorialului pachetelor.

Eliminarea anunțurilor la achiziționarea pachetului

PLATA ANUALĂ

Accesați panoul de administrare  Gestionarea creditelor - Pachete Forumgratuit

Din această pagină pe care apare un tabel rezumat, puteți alege din listă să ștergeți publicitatea doar pentru membrii dvs. (publicitate vizibilă pentru invitați) sau pentru membri și invitați în același timp. Rețineți că prețul pachetului este recalculat automat în funcție de alegerea dvs.

Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Pub110
Trebuie doar să procedați la plata care se face prin soldul creditelor disponibile pe forum. Dacă soldul este insuficient, vi se va cere să adăugați credite pe forumul dvs. înainte de a putea finaliza tranzacția (consultați tutorialul privind gestionarea creditelor)

Vezi exemplu:
Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Pub210
Odată ce tranzacția este validată, un rezumat care vă amintește de data de expirare a dezactivării anunțului dvs. este afișat în meniul Rezumat și gestionare, sub fila „Diverse”. Un memento este prezent și în pagina de gestionare a anunțurilor din Diverse > Gestionarea creditelor > Cheltuieli de credit > Anunțuri.

Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Pub310

PLATA LUNARĂ

Accesați panoul de administrare  Diverse  Gestionarea creditelor - Pachete Forumgratuit

Din această pagină pe care apare un tabel rezumat, puteți alege din listă să ștergeți publicitatea doar pentru membrii dvs. (publicitate vizibilă pentru invitați) sau pentru membri și invitați în același timp. Rețineți că prețul pachetului este recalculat automat în funcție de alegerea dvs.

Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Pub410

Plata se face obligatoriu prin Paypal (rețineți că utilizarea unui cont Paypal necesită conectarea acestuia la un card sau la un cont bancar valid). Spre deosebire de plata anuală, plata lunară nu utilizează creditele disponibile pe forum, ci debitează direct contul Paypal și este fără angajament. Pachetul lunar va fi reînnoit automat la expirarea acestuia.

Vezi exemplu:
Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Pub510

Eliminarea anunțurilor după achiziționarea pachetului

Accesați panoul de administrare  Diverse  Gestionarea creditelor - Cheltuiți credite

Acest lucru este posibil în orice moment, dacă nu ați eliminat deja publicitatea pentru membri și invitați la achiziționarea pachetului. Rețineți că este posibil să includeți și eliminarea anunțurilor pentru membri la achiziționarea pachetului și apoi finalizați această eliminare permițând oaspeților să beneficieze de acesta.

Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Pub610

Forumul va calcula numărul de credite necesare pentru a dezactiva publicitatea pe forum numai pentru membrii dvs. sau membrii și vizitatorii dvs., proporțional cu timpul de activare rămas al pachetului actual, pentru a avea o singură dată de expirare comună pentru pachet și dezactivarea anunțurilor. O modalitate practică de a le reînnoi în același timp într-un mod sincronizat.

Exemplu: Dacă forumăul s-a abonat la pachetul Advanced la 1 ianuarie 2018, pachetul său va expira la 1 ianuarie 2019. Dacă fondatorul forumului dorește să șteargă anunțurile la 1 iulie 2018, adică la mijlocul anului, forum îi va taxa doar 6 luni pentru a șterge anunțurile pentru a corespunde cu timpul rămas în pachet.

Rezultat

Ștergerea anunțurilor prin credite afectează toate anunțurile postate de Forumgratuit pe forumul dvs., inclusiv:

  • Anunțuri în partea de sus a forumului

Exemplu:
Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Tuto612
  • Conținut sponsorizat (pe care îl puteți elimina deja gratuit printr-o opțiune din panoul de administrare)

Exemplu:
Dezactivarea anunțurilor pe forumul dvs. Tuto714
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1463
Varsta : 23
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 87
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum