Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 8 din 10 • Distribuiţi
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
In momentul de fata cam toate forumurile au un ton de culoare deschis.Si mai place acest ton,dar pentru un forum de gaming merge un ton inchis.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Eu as prefera culoarea alb, albastru sau in combinatie Nu un albastru strident, ci unul placut privirii
O nuanta de albastru mai deschis, nu suport forumurile cu teme inchise la culoare (in special negru), nu ma inregistrez pe altfel de forumuri fiindca ma dor ochii apoi.
Eu prefer un ton Deschi(spre alb),deoarece este cea mai folosita culoare de forumurile pe platforma forumgratuit.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Culorile deschise (alb ) predominant si negru culoarea secundara ,este foarte frumos cu aceste doua culori.
Kove23 a scris:Eu la un forum prefer un ton de culoare Deschis (spre alb) deoarece ii da un aspect mai profesionist.
Si eu prefer lafel.
As prefera sa fie ceva Verde-deschis , pentru ca chiar asa este si forumul meu , nu stiu m-am saturat de albastru deschis.
Mie imi plac forumurile cu tonul inchis. Fiindca imi plac foarte mult forumurile de gaming si am vazut foarte multe cu culori inchise . Sincer , unele sunt si cu culori deschise .
Deschis spre alb pentru forumurile de Coding/Design iar pentru communităţi culoare inchişa spre negru...
Nu as putea sa spun culorile care imi plac mai mult, important este ca, culorile sa se potriveasca intre ele, si sa nu fie prea deschise sau prea inchise.
Forum e insusi o comunitate. Cuvantul comunitate nu se refera deloc la forumurile de gaming.Răzvan<3 a scris:Deschis spre alb pentru forumurile de Coding/Design iar pentru communităţi culoare inchişa spre negru...
Eu prefer nişte culori mai deschide.
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 8 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum