Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 4 din 10 • Distribuiţi
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Eu prefer temele cat mai deschise, cele spre alb.
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Deschis (spre alb): Indica seriozitatea, se utilizeaza mai mult pentru forumuri de suport si alte lucruri.
Inchis (spre negru): este mai mult pentru cei care nu sunt seriosi, se utilizeaza mai mult pentru forumuri care sunt de jocuri mmorpg, pe PC, etc. (adica care au servere, tutoriale, ghiduri etc.)
Mie imi place deschis (spre alb) deci, asa am si eu pe forumul meu .
Inchis (spre negru): este mai mult pentru cei care nu sunt seriosi, se utilizeaza mai mult pentru forumuri care sunt de jocuri mmorpg, pe PC, etc. (adica care au servere, tutoriale, ghiduri etc.)
Mie imi place deschis (spre alb) deci, asa am si eu pe forumul meu .
Chiar crezi ca poti afla daca forumul e serios sau nu dupa culoare?
Mai spre alb
Ultima editare efectuata de catre ToNy_andrei in Dum Ian 23, 2011 9:18 pm, editata de 1 ori (Motiv : Va rog stergeti mesajul sa produs o eroare)
Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Aveti optiunea Afiseaza pagina de avertizare in legatura cu un nou mesaj in cadrul profilului. Activati-o pentru a nu mai avea neplaceri pe viitor.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Aveti optiunea Afiseaza pagina de avertizare in legatura cu un nou mesaj in cadrul profilului. Activati-o pentru a nu mai avea neplaceri pe viitor.
Culorile deschise, caci cele negre nu dau bine in pagina,mai ales daca ai un font la scris inchis. Cele mai elegante sunt deschise,de preferinta si colorate. Cele negre iti obosesc vederea
Pentru mine mai mult culorile deschise
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Inchis se foloseste la forumuri despre Counter Strike si alte jocuri de genul ca doar nu pui roz la Counter Strike,nu?
Eu as alege deschis,pentru forumuri cu tematica fara jocuri iar inchis pentru forumuri de Metin2,Counter Strike si altele.
Deci ma abtin de la vot
Eu as alege deschis,pentru forumuri cu tematica fara jocuri iar inchis pentru forumuri de Metin2,Counter Strike si altele.
Deci ma abtin de la vot
Pentru mine nu conteaza culoare forumului...cat timp are ceva interesant postat e bine orice culoare .
Deschis (spre alb) vine foarte frumos
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum