Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
Am vazut la mai multe forumuri ca unii mebri care se intregistreaza au automat rankul de membru si o imagine.
Cum o pot face?
Cum o pot face?
Re: Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
Asa ceva se poate face, decat MANUAL, nu se pot inregistra si sa aiba automat Rankul si.......etc....... Cand se inregistreaza le dai tu Rankul si Avatarul.
Pentru AVATAR, ca fiecare membru cand se inregistreaza sa aiba un Avatar poti pune img in:
PA -->> AFISARE -->> AVATARE -->> GALERIA AVATARELOR -->> MANAGEMENTUL AVATARELOR.
Asa ca orice se inregistreaza, are AVATARU FORUMULUI, pe care il pui TU, pana si-l schimba.
Spre ca te-am ajutat
Pentru AVATAR, ca fiecare membru cand se inregistreaza sa aiba un Avatar poti pune img in:
PA -->> AFISARE -->> AVATARE -->> GALERIA AVATARELOR -->> MANAGEMENTUL AVATARELOR.
Asa ca orice se inregistreaza, are AVATARU FORUMULUI, pe care il pui TU, pana si-l schimba.
Spre ca te-am ajutat
Re: Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
Cu avatarul da,dar cand se inregsitreaza sa aiba rankul de Membru,ca noi "Membru ForumGratuit"
Subiect mutat si inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum fac cand se inregistreaza cineva pe forum sa fie adaugat direct intr-un anumit grup?
» Cum adaug noi cerinte cand se inregistreaza cineva. [R]
» Atunci când se înregistrează un membru , să nu mi'l arate la UtilizatoriInactivi.
» Cum pot trimite la oricine se inregistreaza sa dea un mesaj automat
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
» Cum adaug noi cerinte cand se inregistreaza cineva. [R]
» Atunci când se înregistrează un membru , să nu mi'l arate la UtilizatoriInactivi.
» Cum pot trimite la oricine se inregistreaza sa dea un mesaj automat
» Cum sa fac sa trimit un mail automat tuturor userilor care implinesc un anumit numar de posturi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum