Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 5 din 10 • Distribuiţi
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
mie imi plac culorile deschise la un forum . sunt mai placute la vedere
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Nu am preferinte de culori dar deobicei nu accesez forumurile cu un design slab si in acelas timp urat.
Vizitato- Vizitator
Nu are mare importanta culoarea, principal sa se potriveasca cu forumul. Dar e de preferat deschis.
In principiu, tema lui darkspectre e minunata. Chiar daca are culori si deschise, si inchise.
In principiu, tema lui darkspectre e minunata. Chiar daca are culori si deschise, si inchise.
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Prefer mai mult Deschis (spre alb)!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Deschis (spre alb) Este cea mai frumoasa culoare
Eu prefer cel mai mult un albastru cu alb !
O culoare perfecta pentru preferintele mele... Am votat "Deschis (spre alb)"~papy~ a scris:Eu prefer cel mai mult un albastru cu alb !
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Prefer culorile deschise, nu vreau sa-mi ingreunez ochii, dar nu pot sa spun nu, culorilor inchise. Le prefer pe amandoua.
Sincer nici alb-nici negru,nu imi plac extremele,as vrea o culoare mai deschis in orice caz.
Cred ca culorile deschise sunt mai "atragatoare", deobicei o culoare inchisa este intalnita pe un forum de jocuri video, precum counter strike. Prefer ca un forum sa aiba culoarea principala - alba, cea secundara - albastru.
- Spoiler:
- Zack., de ce te mai afli pe fg daca nuy suporti temele deschise?
Ultima editare efectuata de catre invisible in Sam Noi 05, 2011 6:33 pm, editata de 1 ori
invisible- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : United States {My new browser - Chrome}
Data înscrierii : 02/11/2011
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 5 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum