Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 6 din 10 • Distribuiţi
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Albul mi se pare cea mai buna...e culoarea ce se poate scrie mai bine si pentru cei mai batrani cu vederea slaba, asa cum sunt si eu
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Prefer ceva mai inchis, sunt atrasa de temele mai dark, imi dau un sentiment de comoditate, de acasa. De asemenea ma indeamna sa postez mai mult, cu toate ca am vazut mult teme deschise foarte atragatoare.
Depinde de obiectivul forum-ului ,daca e de gaming o tema spre negru, in rest prefer temele spre alb
Cele deschise desigur , cele inchise te cam dor ochii si nu sunt prea incantatoare ...
Deschis (spre alb) - Negru nu are dece .. forumu este mai bine cu alb ca negru da urat la aspect
Kegan a scris:Prefer culorile deschise. Consider ca cele inchise resping utilizatorii, mai ales daca sunt folosite mai des si nu doar la ocazii in care se cuvin astfel de culori (sarbatoarea de Halloween, ca si exemplu). Mereu am apreciat si am devenit activ pe forumuri ce erau formate din culori deschise. Mai rar activez pe cele "colorate" inchis.
Asa cred si eu.Cel mai des culorile ''NEGRE'' sunt folosite pentru forumuri gen ''Counter-Strike 1.6 , Jocuri'' Pentru un forum de ''DESIGN'' se foloseste un alb albastru deschis etc.
Depinde de domeniul in care activează forum-ul, în general pot spune că nu prea îmi place culoarea albă, fiindcă oboseşte vederea.
Cum spune şi Magic Viv, depinde de categoria forumului. În general forumurile de jocuri au teme bazate pe culori închise ( negru, albastru, gri), forumurile de suport culori deschise, vii care să te atragă. Mie îmi plac culorile mai elegante şi bine cromatizate.( Gri, alb, albastru, verde deschis)
Prefer forumurile colorate deschis deoarece imi plac culorile calde.
Matta- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Constanta
Data înscrierii : 08/01/2012
Mulțumiri : 0
Matta a scris:Prefer forumurile colorate deschis deoarece imi plac culorile calde.
Culorile deschise nu sunt neapărat culori calde.
Aici nu ai cum sa contrazici pe altii, altii nu au cum sa te contrazica pe tine, pentru ca aici chiar depinde numai de preferinte.Magic Viv a scris:Matta a scris:Prefer forumurile colorate deschis deoarece imi plac culorile calde.
Culorile deschise nu sunt neapărat culori calde.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum