Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 3 din 10 • Distribuiţi
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Eu prefer şi am votat deschis(spre alb) deoarece mi se pare mai frumos aspectul,mai clar, plus că se inţelege mult mai bine!
Cum a spus Skyzz, culorile deschise dau un aspect profesionist!
Cum a spus Skyzz, culorile deschise dau un aspect profesionist!
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
De asemenea , ca multora dintre voi , prefer culorile deschise . Insă mie personal îmi plac deopotrivă şi cele închise . Acum , după părerea mea , dacă ştii cum să combini plăcut nuanţele este şi mai bine . In orice caz , un forum cu o temă intr-o nuanta mai deschisă ,spre alb , chiar reflectă forumul intr-o manieră mai profesionistă . Deci sunt de părere cu Kove23.
culorile sa fie mai deschise pe forum sa predomine alb...dar culorile sa nu fie prea stralucitoare cat mai simplu si usor de utilizat..
pentru mine nu conteaza culoarea atata timp cat forumul arata bine
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
si eu am votat spre alb,tot asa imi plac culorile mai deschise,multi opteaza spre un forum cu culori deschise
Culori deschise, cele negre obosesc vederea, dar nici sa fie doar alb
Vizitato- Vizitator
Si eu prefer culorile deschise deoarece e placut ochiului. Plus de asta, este si mult mai folosita aceasta non-culoare (albul ) .
Culori deschisde,prefer albul;)
Eu prefer culori deschise !
Votul meu decurge către deschis.
Urăsc temele cu culori închise sau forumurile care utilizează acest tip de teme, dar însă văd că din ce în ce mai mulți creează și utilizează teme cu culori închise.
Urăsc temele cu culori închise sau forumurile care utilizează acest tip de teme, dar însă văd că din ce în ce mai mulți creează și utilizează teme cu culori închise.
un site bun trebuie sa aiba si o tema care face in asa fel incat sa lase cititorul sa citeasca usor informatiile , ganditiva ce ar fi sa fie un fond galben aprins si scris negru.Cred ca ai muri langa PC ,, sugerez gri / alb bej ca fond ,, text : negru/maro/albastru inchis , linii usor fine..
eu prefer temele inchise, nu le suport pe cele deschise
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 3 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum