Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 7 din 10 • Distribuiţi
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Nu l-am contrazis , doar că s-a exprimat greşit.
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pai.... asta a fost doar o parere.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Mie imi plac temele care au minim 2 culori principale. (Ex: alb+albastru)
Vizitato- Vizitator
Portocaliu, albastru, verde, acesea sunt culorile cele mai folosite cand fac teme pt. forumuri.
O seara plcuta !
O seara plcuta !
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
mie indiferenet , atat timp cat e unul original si are un design frumos , poate fii orice noanta de culoare. (exceptie roz).
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Prefer culori deschise. Nu-mi plac sutele forumuri phpbb2 cu temele negre si un design groaznic.
Vizitato- Vizitator
Eu prefer unul deschis(spre alb) fiindcă din partea mea arată mult mai bine si da un plus de aspect!Nu mi-au plăcut niciodată forumurile închise la culoare!
Eu prefer un ton de culoare alb deschis.
Eu am votat spre alb.
Eu prefer culorile deschise pentru ca nu te enerveaza si bat bine cu ochiul ,mai ales albastru deschis este foarte frumos si nu este folosit dar este cautat de multe persoane .
Am votat Deschis (spre alb) deoarece da un aspect mai placut ochilor.
Bună ziua ,
Păi eu prefer albul pentru că este mai primitor.Negru este cam închis şi respingător.
Păi eu prefer albul pentru că este mai primitor.Negru este cam închis şi respingător.
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum