Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Pagina 2 din 10 • Distribuiţi
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ce ton de culoare preferati la un forum?
Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Rezumarea primului mesaj :
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Tare as vrea sa stiu urmatorul factor:
Ce este preferat de userii de pretutindeni cand viziteaza un forum? Adica ce ton de culoare prefera inchis sau deschis ? Am facut un sondaj cam asemanator pe un vechi forum de al meu, dar tot nu ma convins 100%..
Sper ca nu face nici un rau daca deschid un sondaj de acest gen aici, poate unii chiar vor sa stie si sa afle mai multe pareri despre preferintele altora
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Symbol: Bold şi culorile sunt rezervate pentru moderare aşa că vă rog să folosiţi culoarea de origine.
Va rugam sa nu mai folositi limbajul sms
Mulţumesc pentru înţelegere!
crystin@: Vă rog să folosiţi scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
Va rugam sa nu mai folositi limbajul sms
crystin@: Vă rog să folosiţi scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
Re: Ce ton de culoare ati dori sa aiba in principal un forum cand vizitati unul?
Am votat spre alb deoarece e mai placut de citit.
Eu as vrea tot deschis (spre alb) pentru a se vedea mai bine categoriile ...dak este inchis nu se vede nimic :S
Mie imi plac culorile mai deschise..Cele inchise parca imi trezesc sentimente de melancolie,plictiseala...Deci am votat cu culorile Deschise(spre alb)
Depinde si de "tema" forumului! Cum e la mine! Am ales negru pentru ca e vorba de Zombie, Biohazard, arme...alea, alea! Doar nu puteam sa aleg culoare deschisa(roz, portocaliu...)pentru asa ceva! De obicei aleg 2 culori: negru+galben, negru+rosu si in cazul meu, negru+verde fosforescent! Chiar de as alege o culoare deschisa, nu as vrea sa arate ca un curcubeu!
Am votat: Inchis (inspre negru)!
Am votat: Inchis (inspre negru)!
Deschis spre alb , am placere pentru culorile deschide , mi se pare mai vesel forumul ...
Culorile mai deschise
prefer culoarea alb pentru ca este mai placuta(pt cei mai multi) si ii da un aspect elegant la prima vedere
Acestea 2 de pe forum albastrul asta si verdele imi plac foarte mult daca se poate cineva sa imi dea codul de la ele?
Deschis (spre alb)
Da un aspect de forum care e mai profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Si ca, parerea mea e ca, cele inchise sunt putin obositoare la ochi
Da un aspect de forum care e mai profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Si ca, parerea mea e ca, cele inchise sunt putin obositoare la ochi
eu prefer inchis deoarece este mai bengos=)))))
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Cum fac ca un topic in care este un mesaj necitit sa aiba o alta culoare?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
» cum fac ca atunci cand trec cu cursorul pe o imagine sa aiba lumina
» Cum pot face,atunci cand un om se inregistreaza sa aiba un anumit rank si avatar automat
» Cum fac ca la o categorie sa poata sa aiba acces decat cand useri au un numar de mesaje
» Ce ar trebui sa aiba un forum profesionist?
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum