Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 7 din 11 • Distribuiţi
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
3rror:Te rog sa dai edit si sa iti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
Da sunt de acord
knight, am crezut ca ai dat bold din greseala.
Deoarece se repeta, ai o mustrare pentru folosirea boldului
Deoarece se repeta, ai o mustrare pentru folosirea boldului
Vizitato- Vizitator
Am votat nu. Motivele:
- sint impotriva spamului;
- membrii pot face oricind invitatii prin alte metode;
- exista deja o metoda de control a inscrierilor, prin validarea lor de catre administrator;
- daca se implementeaza sistemul, membrii vor trebui si motivati pentru a a face invitatii - sint lenesa, recunosc
- daca forumul nu prezinta interes, oricite invitatii s-ar trimite, tot nu se inscrie nimeni
- metoda de acceptare pe baza de invitatie se aplica acolo unde aglomeratia mare duce la disfunctionalitati in sistem. Nu este cazul la Forumgratuit, numarul membrilor si al mesajelor fiind nelimitat.
- sint impotriva spamului;
- membrii pot face oricind invitatii prin alte metode;
- exista deja o metoda de control a inscrierilor, prin validarea lor de catre administrator;
- daca se implementeaza sistemul, membrii vor trebui si motivati pentru a a face invitatii - sint lenesa, recunosc
- daca forumul nu prezinta interes, oricite invitatii s-ar trimite, tot nu se inscrie nimeni
- metoda de acceptare pe baza de invitatie se aplica acolo unde aglomeratia mare duce la disfunctionalitati in sistem. Nu este cazul la Forumgratuit, numarul membrilor si al mesajelor fiind nelimitat.
Am votat da deoarece :
1.Cand un user se inscrie pe forum bifeaza ca Sunt de acord cu aceste reguli.Ce vreau sa zic:
a) ca orice admin de forum va putea scrie regula ca Daca inviti un user pe forum si nu respecta regurile forumului va fi adus la raspundere si cel care a facut invitatia si cel care a aprovocat.Adica user1 este responsabil si pentru user2.
Asa nu o sa mai avem fiecare copil care ii sa nazarit luie sa injure pe forum.
In fine.....As dori sa avem si invitatii pe forum.
1.Cand un user se inscrie pe forum bifeaza ca Sunt de acord cu aceste reguli.Ce vreau sa zic:
a) ca orice admin de forum va putea scrie regula ca Daca inviti un user pe forum si nu respecta regurile forumului va fi adus la raspundere si cel care a facut invitatia si cel care a aprovocat.Adica user1 este responsabil si pentru user2.
Asa nu o sa mai avem fiecare copil care ii sa nazarit luie sa injure pe forum.
In fine.....As dori sa avem si invitatii pe forum.
O idee foarte buna
beryk a scris:Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Total de acord cu beryk,deci DA.
De acord ... O idee foarte buna
am votat da
am votat da pentru as dori sa dau invitaitie pentru a intra pe acel....forum
am votat da pentru as dori sa dau invitaitie pentru a intra pe acel....forum
Votul meu a fost da deoarece, ca si pe vechiul meu forum aveam 400 de utilizatori dintrecare 250 si ceva erau cu numarul de 0 posturi. Am vazut ca multi se inregistreaza pe un forum pentru nimic. Asa cu invitatii mai intra doar cui ii dam noi "voie". Un lucru mai sunt curios: userii vor primii invitatii la un anumit numar de mesaje? si: Optiunea cu folosire a invitatiilor va fi optionala sau obligatorie? si cu partea cu bani sincer nu stiu pentru ce este necesara... din cate am inteles zici ca vrei sa fie ca pe torrent... cu invitatii vor intra doar cei care primesc invitatie restul PA.... si inca ceva... forumul este "Forum Gratuit" iar tu ceri bani pentru inregistrarea pe forum?
ShaPP, intr-un sondaj se voteaza propunerea din mesajul de deschidere. In care nu a fost mentionat nimic despre bani. De asemenea, este explicat ca trebuie sa fie doar o optiune suplimentara, si nu singura modalitate de inscriere a userilor.
Din pacate deschizatorul sondajului nu ne-a prea vizitat in ultimul timp, asa ca nu putem sa il intrebam in ce conditii ar fi dorit sa se ofere invitatiile.
Insa avind in vedere rezultatele, se pare ca propunerea a fost interesanta pentru destul de multe persoane.
Din pacate deschizatorul sondajului nu ne-a prea vizitat in ultimul timp, asa ca nu putem sa il intrebam in ce conditii ar fi dorit sa se ofere invitatiile.
Insa avind in vedere rezultatele, se pare ca propunerea a fost interesanta pentru destul de multe persoane.
Am votat NU!
Deoarce este prea complicat sa dai la fiecare user in parte cate o invitatie!
Sau sa le cauti id-ul!
Cum este acuma inscrierile sunt foarte bine!
Poti alege si optiunea de a activa useri decat administeratoru!
Deci mie mi se pare prea complicata ideea!
Asa ca votez NU!
Deoarce este prea complicat sa dai la fiecare user in parte cate o invitatie!
Sau sa le cauti id-ul!
Cum este acuma inscrierile sunt foarte bine!
Poti alege si optiunea de a activa useri decat administeratoru!
Deci mie mi se pare prea complicata ideea!
Asa ca votez NU!
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 7 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum