Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 11 • Distribuiţi
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
Ideea de forum este de a avea un loc unde gasesti comunitatea ce discuta cu tine pe tema ta favorita. Sau desfasoara alaturi de tine o activitate de interes comun. Cred insa ca ai pus gresit intrebarea .
Ceea ce se intelege: din motiv ca forumul tau capata tot mai multi inregistrati, prin aceasta optiune ca numai invitatii sa se poata inregistra, tu vrei sa ai control asupra userilor tai. Din acest punct de vedere, total inutila masura de a invita, pentru ca nu exista numar maxim de useri, poti avea cu miile, iar activitatea lor depinde de viata lor reala. Poate azi ai 15 useri activi, intr-o luna 3 si asa mai departe. Daca nu dai voie sa intre oricine, cu invitatiile risti sa iti "ucizi" activitatea forumului.
Ceea ce cred eu ca doresti: tu vrei ca userii tai si tu de asemenea, sa aveti o optiune in profil, sau sub avatar sau intr-un loc vizibil prin care sa puteti trimite invitatii la toate adresele de mail care le aveti in adress book-ul contului de e-mail declarat in profilul personal. Asta ar fi ceva, pt ca asa aduci useri noi pe langa cei care oricum vin de buna voie. Exista insa scripturi pt asa ceva, si anume trimiterea de invitatii pe messenger (daca nu ma insel)
Oricum, eu am votat nu, pt ca un forum isi castiga userii prin tematica lui si activitatea lui. Daca ar fi limitat numarul de user, eu as cere sa mareasca limita, mai degraba, decat sa se introduca invitatii. Si ar mai fi si solutia desfintarii acelor useri cu 0 mesaje, etc.
Ceea ce se intelege: din motiv ca forumul tau capata tot mai multi inregistrati, prin aceasta optiune ca numai invitatii sa se poata inregistra, tu vrei sa ai control asupra userilor tai. Din acest punct de vedere, total inutila masura de a invita, pentru ca nu exista numar maxim de useri, poti avea cu miile, iar activitatea lor depinde de viata lor reala. Poate azi ai 15 useri activi, intr-o luna 3 si asa mai departe. Daca nu dai voie sa intre oricine, cu invitatiile risti sa iti "ucizi" activitatea forumului.
Ceea ce cred eu ca doresti: tu vrei ca userii tai si tu de asemenea, sa aveti o optiune in profil, sau sub avatar sau intr-un loc vizibil prin care sa puteti trimite invitatii la toate adresele de mail care le aveti in adress book-ul contului de e-mail declarat in profilul personal. Asta ar fi ceva, pt ca asa aduci useri noi pe langa cei care oricum vin de buna voie. Exista insa scripturi pt asa ceva, si anume trimiterea de invitatii pe messenger (daca nu ma insel)
Oricum, eu am votat nu, pt ca un forum isi castiga userii prin tematica lui si activitatea lui. Daca ar fi limitat numarul de user, eu as cere sa mareasca limita, mai degraba, decat sa se introduca invitatii. Si ar mai fi si solutia desfintarii acelor useri cu 0 mesaje, etc.
Inca un argument ... pentru NU ...
Multi care nu vor avea useri pe forum, si nu se vor inregistra ... vor folosi aceasta metoda daca se activeaza ... trimierea listei de e-mail ... imaginativa de spam s-ar creea ... si cine ar fi de vina: ForumGratuit ...
Eu unu, nu ca moderator, ci ca utilizator al forumgratuit-ro ... optez NU!
Multi care nu vor avea useri pe forum, si nu se vor inregistra ... vor folosi aceasta metoda daca se activeaza ... trimierea listei de e-mail ... imaginativa de spam s-ar creea ... si cine ar fi de vina: ForumGratuit ...
Eu unu, nu ca moderator, ci ca utilizator al forumgratuit-ro ... optez NU!
bn man fara bani
dar le trimiti o invitatie ca sa se inregistreze
cum e pe filelist
dar le trimiti o invitatie ca sa se inregistreze
cum e pe filelist
pai da andrey12, lasati naibii aiurelile voastre cu tematica si activitatea forumului, bla bla....vrajeala. Nici tu nu crezi ce spui acolo, campionatuldewhist...Mai bine uitate la sondajul de mai sus..
si NU, nu am pus intrebarea gresit, probabil ai citit-o tu gresit...
oricum, nu m-ai convins sa renunt la invitatii... deci cine mai vrea invitatii?
beryk, ATENTIE LA MODUL DE EXPRIMARE, SE PARE CA AI LACUNE IN ACEASTA PRIVINTA.
MAI SUS
apoi :
MAI SUS
beryk a scris:voi aveti ochelari de cal????? am zis fara bani...si voi imi spuneti ca host-ul e gratuit...va luati ca prostii unii dupa altii
apoi :
URMATOAREA IESIRE DE ACEST FEL ITI VA ADUCE WARN. 1960beryk a scris:pai da andrey12, lasati naibii aiurelile voastre cu tematica si activitatea forumului, bla bla....vrajeala. Nici tu nu crezi ce spui acolo, campionatuldewhist...Mai bine uitate la sondajul de mai sus..
Vizitato- Vizitator
Sunt de acord cu aceste invitati....dar fara bani...intelegeti...
Eu sunt de acord...
Eu sunt de acord...
mie imi place ideea si cred ca beryk are dreptate
eu nu consider ca am ofensat pe cineva la ultimul meu mesaj ( la cel cu ochelari de cal sa zicem ai avut dreptate 1960), asa ca nu iti permit sa imi evaluezi tu mie educatia si modul de exprimare, oricat de moderator ai fi tu.
mesajul tau nu a avut caracter ofensator? ce zici?
beryk, ai mari lacune in educatie !
mesajul tau nu a avut caracter ofensator? ce zici?
- Cod:
eu nu consider ca am ofensat pe cineva la ultimul meu mesaj ( la cel cu ochelari de cal sa zicem ai avut dreptate 1960), asa ca nu iti permit sa imi evaluezi tu mie educatia si modul de exprimare, oricat de moderator ai fi tu.
beryk, A FOST O CONSTATARE.
Ce ti-am spus eu in ambele rinduri este o constatare.
Nu poate fi considerata jignire. Si o voi mai repeta de cite ori vei folosi acest gen de limbaj. Si pentru tine si pentru oricare va folosi un limbaj asemanator.
Avertismentul, desi ai sters completarea mea din ultimul tau post, ramine valabila.
Ai comentarii de genul celor de mai sus, si crezi ca esti nedreptatit de cele spuse de mine, poti face o plingere impotriva mea catre lexa.
Lasa acest sondaj sa-si vada de drumul sau, fiecare are dreptul la o parere pro sau contra acestui sondaj, iar parerea personala trebuie respectata, nu comentata in genul folosit de tine.
O zi placuta si tie !
Vizitato- Vizitator
Nu sunt de acord.de ce ? .Pai cum a mai fost si in alta parte cu invitatii. Stateau si se rugau sa le trimita o invitatie sa isi faca un forum .Multi asteptau si saptamani sa primeasca acea invitatie.Forumgratuit ofera servicii free ,fiecare isi poate face automat un forum,blog ce vor ei fara a avea nevoie de invitatii .
Multi asteptau si saptamani sa primeasca acea invitatie
tocmai de aceea, singur ti-ai raspuns la intrebare, asa iti poti face mai bine publicitate si lumea o sa se "bata" pe invitatii... asa cum ai spus si tu.
Forumgratuit ofera servicii free
Si nu vad care e problema, pe inviatii nu se cere bani... Eu vroiam sa dam cate 2 sau 3 inviatii la membri deja existenti si sa se raspandeasca.
Si eu sunt de acord dar fara bani e bine...ceea ce am observat ca vroia sa zica beryk pe la inceputul topicului este ca sa existe o optiune care trebuie activata de administrator pentru ca fiecare membru al forumului sa aiba nu stiu cate invitatii de trimis altor persoane pe yahoo mail!!
Eu zic ca este buna chiar foarte buna aceasta idee caci cele mai populate site-uri pentru reclama sunt acelea care necesita bani iar multi membrii ai forumului,chiar in jur de 10% din membrii forumului mare forumgratuit.ro si detinatori ai anumitor forumuri nu au o varsta mai sus de 12/13 ani iar la acea varsta nu cred ca au destui bani de buzunar pentru a plati pe nu stiu ce fel de site-uri ca sa poata sa-si faca reclama forumului!!E foarte buna caci asa lumea primeste invitatii si nu mai este nevoie sa ne irosim banii de reclama caci fiecare va primi mail-uri private avand in vedere "aderarea" la forumul anumitei persoane!!
Pe Scurt: Unii sunt mai mici de varsta si nu au bani deci au nevoie de aceste invitatii cu care isi pot face reclama forumului!
Sper ca am zis si eu ceva bine!!!
Mult respect,
Smiley
Eu zic ca este buna chiar foarte buna aceasta idee caci cele mai populate site-uri pentru reclama sunt acelea care necesita bani iar multi membrii ai forumului,chiar in jur de 10% din membrii forumului mare forumgratuit.ro si detinatori ai anumitor forumuri nu au o varsta mai sus de 12/13 ani iar la acea varsta nu cred ca au destui bani de buzunar pentru a plati pe nu stiu ce fel de site-uri ca sa poata sa-si faca reclama forumului!!E foarte buna caci asa lumea primeste invitatii si nu mai este nevoie sa ne irosim banii de reclama caci fiecare va primi mail-uri private avand in vedere "aderarea" la forumul anumitei persoane!!
Pe Scurt: Unii sunt mai mici de varsta si nu au bani deci au nevoie de aceste invitatii cu care isi pot face reclama forumului!
Sper ca am zis si eu ceva bine!!!
Mult respect,
Smiley
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum