Referal Program(invitatii pe baza de link)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Doriti adaugarea programului referal?
Referal Program(invitatii pe baza de link)
As dori sa sugerez adaugarea uni program referal ca si in aceasta imagine
Acest program consta in crearea unui link pentru fiecare user ,acest link permitandu-i sa invite alti useri ,referals sub numele lui ,adica atunci cand cineva apasa pe linkul unui user se va deschide pagina pentru register iar in acea pagina sa fie adaugat un box nou numi referal in acel bos sa apara direct numele persoanei a carui link a fost urmarit de exemplu htpp://exemplu.exemplu/register.....referalNoMusic daca cineva apasa acel link sa ii apara la referal numele meu adica NoMusic , aceasta optiune sa poata fi adaugata la puncte astfel incat ,cand cineva intra pe baza de referal persoana a carui link a fost urmarit sa primeasca un anumit numar(setat) de puncte.
Cred ca ati inteles mesajul, am explicat cat de bine am putut sa inteleaga si cei care nu prea le au cu scripts/HTML/CSS si restul limbajelor
Acest program consta in crearea unui link pentru fiecare user ,acest link permitandu-i sa invite alti useri ,referals sub numele lui ,adica atunci cand cineva apasa pe linkul unui user se va deschide pagina pentru register iar in acea pagina sa fie adaugat un box nou numi referal in acel bos sa apara direct numele persoanei a carui link a fost urmarit de exemplu htpp://exemplu.exemplu/register.....referalNoMusic daca cineva apasa acel link sa ii apara la referal numele meu adica NoMusic , aceasta optiune sa poata fi adaugata la puncte astfel incat ,cand cineva intra pe baza de referal persoana a carui link a fost urmarit sa primeasca un anumit numar(setat) de puncte.
Cred ca ati inteles mesajul, am explicat cat de bine am putut sa inteleaga si cei care nu prea le au cu scripts/HTML/CSS si restul limbajelor
Re: Referal Program(invitatii pe baza de link)
Perfect de acord . O idee bună
Am votat Da. Ar fi util pe unele forumuri, cu cat aduci mai multi membri, primesti reputatie, etc.
Vizitato- Vizitator
Perfect. Si, chiar e greu de creat un camp nou de la Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Profiluri.
Mai ganditi-va cand creati o sugestie...
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Bună seara,
Coddy, nu toţi au cunoştinţe avansate.
Legat de propunere, ar fi o idee destul de bună... votez cu da.
Coddy, nu toţi au cunoştinţe avansate.
Legat de propunere, ar fi o idee destul de bună... votez cu da.
Votez da, e o idee buna
Coddy a scris:Perfect. Si, chiar e greu de creat un camp nou de la Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Profiluri.
imi c er scuze dar ceea ce am sugerat eu nu tine de campurile din profil chiar deloc tero citeste tot ce am scris inainte de a posta un reply ,aceasta sugestie tine de register mai mult nu de profilul utilizatorilor
Am citit de la inceput. Sa nu credeti ca am pasit peste ideea cu link-ul. Dar, nu inteleg, nu e acelasi lucru? Adica, vom crea un camp si doar va trebui completat de catre cel ce primeste link-ul...
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Coddy a scris:Am citit de la inceput. Sa nu credeti ca am pasit peste ideea cu link-ul. Dar, nu inteleg, nu e acelasi lucru? Adica, vom crea un camp si doar va trebui completat de catre cel ce primeste link-ul...
nu, atunci cand linkul este accesat la referal sa apara direct numele celui caruia ii apartine linkul sa nu trebuiasca , ca si persoana care intra sa completeze acel camp , si sa existe la profil pe langa reputatie si puncte sa mai apara si referal si cu cat are mai multi referal aici depinde de admin daca ii da ceva premiu sau ceva rank
Votez DA, sunt de acord cu aceasta idee, si o sustin, desi cum a spus si Coddy, decat sa ne complicam, mai bine, putem creea un camp special pentru Referrer si din sectiunea Profiluri (Utilizatori si Grupuri).
D'Mentted a scris:Votez DA, sunt de acord cu aceasta idee, si o sustin, desi cum a spus si Coddy, decat sa ne complicam, mai bine, putem creea un camp special pentru Referrer si din sectiunea Profiluri (Utilizatori si Grupuri).
Pai , ramane la decizia Adminilor(ForumGratuit) unde sa fie pozitionat si cum eu doar sugeram programul si in ce consta
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Invitatii pentru inregistrare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Cum as putea converti link-urile externe in link-uri Nofollow?
» Cum sa fac cand dau click pe un LINK acel link sa se mareasca?
» Invitatii pentru inregistrare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Cum as putea converti link-urile externe in link-uri Nofollow?
» Cum sa fac cand dau click pe un LINK acel link sa se mareasca?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum