Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 8 din 11 • Distribuiţi
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
Nu prea vad rostu ...deci
Nu
Nu
Eu am votat DA deoarece mi se pare o idee foarte buna.Chiar as vrea si eu ca am destul de multi membri si acesti membri ar putea da invitatii la altii.Sigur multi daca vad ca forumul aremulti membri vor spune ca este foarte bun forumul deoarece are asa d emulti membri,si vor incerca sa faca rost de invitatie.
Votati da
mi-e miar fi foarte folositor....
As vrea sa-mi premiez membri la 10 invitati sa primeasca cv dar nu am cum sa stiu cine ia invitat pentru ai premia
As vrea sa-mi premiez membri la 10 invitati sa primeasca cv dar nu am cum sa stiu cine ia invitat pentru ai premia
Cate voturi trebuiesc acumulate pentru a se putea lua in considerare aceasta propunere si sa se puna in practica?
Ar fi interesanta ideea, dar fara plata. Pot exista forumuri ce trateaza subiecte specifice unui anumit grup de persoane si in acest caz este benefica. Ma abtin momentan de la vot.
Mi se pare ca ideea este foarte buna.Chiar imi doresc ca aceasta sugestie sa se realizeze.
Sunt de acord cu tine,in plus de asta are multe avantaje,elimini spammerii,inviti pe forumul tau numai pe cine vrei tu in caz ca forumul este personal si nu vrei sa dezvalui nimic din ce este acolo decat prietenilor.Avand in vedere caci sunt atat de multi doritori,mai mult ca sigur caci acest sistem se va implementa.
vad ca nimeni nu mai prea este interesat de asa ceva, desi este o idee destul de buna...
Pagina 8 din 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 8 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum