Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 6 din 11 • Distribuiţi
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
FIECARE UTILIZATOR ARE DREPTUL DE A VOTA IN ACEST CHESTIONAR, DAR ROG PE CEI CA-
RE POSTEAZA SA ISI ARGUMENTEZE VOTU. CEI CARE NU AU FACUT-O II ROG SA-SI ADAU-
GE ARGUMENTUL PRIN EDITAREA MESAJULUI ANTERIOR. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!
am votat da , deoarece mi se pare o idee buna, atata timp cat este o optiune, nu ceva obligatoriu.
hmm...ma gandesc, daca as vota DA ar trebui sa caut useri, carora sa le iau idul, pentru a le da invitatii dupa...prea complicat....fara
DA,mi se pare o idee destul de reusita.
Pitex, rikki:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Multumesc.
Multumesc.
Vizitato- Vizitator
Da as fi de acord cu conditia ca in panou sa fie o obtiune:inscriere utilizatori pe baza de invitatii
da
nu
Si sa alegem noi
Ar fi foarte bine asa.Adica ar fi un forum in care nu intra decat cine vrem noi.
da
nu
Si sa alegem noi
Ar fi foarte bine asa.Adica ar fi un forum in care nu intra decat cine vrem noi.
Pai crysa, asta nu se poate realiza si cu activarea membrilor doar de catre administratori?
Mie mi se pare o idee buna,pentru ca cu invitatii poti face acel forum ca sa zic asa...mare si lumea o sa caute invitatii pentru asi face cont pe el si o sa se inmulteasca userii.Daca este sa se aprobe,as dori sa putem noi adminii forumului sa dam cui user vrem invitatii si cate vrem,sa apara in profilul lui de ex: ai 4 invitatii ...etc.
Si ce i-ar determina sa invite pe altii? Si ce i-ar determina pe cei invitati sa se alature?
NU sunt deacord pentru ca cine se mai inregiatreaza?
si eu sunt de acord
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 6 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum