Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 9 din 11 • Distribuiţi
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
d.Myk3.b a scris:ce se mai "aude" de inregistrare pe baza de invitatii?
Se aude ce se vede. Tinand cont de parerile date deja aici, administratorii vor decide daca vor implementa asta si cand. Cu siguranta se va anunta asta pe forum.
sergyu2410:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Vizitato- Vizitator
era bine sa fie pe invitati adica nu toate forumurile sa fie pe invitati sa fie ceva acolo in setari la forum daca vrea sa fie pe invitati sau nu Votez DAAAAAAAA
sa fie un forum privat in care se intra numai pe invitatii ar fi super frumos , o comunitate privata si fara bani ! dar asta doar pentru cei care vor !
Vizitato- Vizitator
Votez Da... poate si un joculet super pe invitatii :">
Ar fi foarte frumos!
Ar fi foarte frumos!
Daaa .... ar fiii mijtoo pe invitatii
Eu aleg NU , deoarece daca aduce Invitati prin email sa aducem si ce-i care habar nau de counetr-strike,dublu-post, forumgratuit si o sa te enrveze in continuare si te pune sa il inveti.. chiar daca nu sau chiar daca da sa fie cu BANI tot nu aleg..Mai bine dam mass-uri pe mess sau facem parteneriate cu alte forumuri..
Bravo,frumoasa idea,adica chiar si daca "Inregistrarile" pe forum sunt inchise(pentru a nu se inregistra toti noobi),tu sa poti invita o anumita persoana cu un anumit link de inregistrare(signup)
Mi se pare o mare balarie si inutilitate. Mira-m-as sa aiba careva de aici un forum cu o comunitate atat de bine "inchegata" si solida si sa fie atat de "asfixiat" de noii veniti incat sa fie necesara o atare masura. In plus intrarea pe forum e la mana administratorului, acesta poate valida singur conturile daca nu vrea permiterea inscrierilor, deci nici din punctul asta de vedere nu vad rostul. Personal nu vad sa fie o chestie extraordinar de utila sau practica. Parerea mea.
am votat nu deoarece voi spuneti fara bani invitatiile dar nu cred ca o sa faceti asa ceva!acest sondaj a fost facut doar pentru lacomia unora nu pentru o imbunatatire sau o promovare mai usoara!
iertati-ma daca am atentat la integritatea morala a unuia sau a altuia dar asta este adevarul(realitatea este foarte trista)
iertati-ma daca am atentat la integritatea morala a unuia sau a altuia dar asta este adevarul(realitatea este foarte trista)
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 9 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum