Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 11 • Distribuiţi
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
beryk Ai grija la limbaj! Fiecare isi spune parerea
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
imi cer scuze am fost un nesimtit
pana la urma cum ramane ca e super ideea cu invitatiile dar fara bani!!Please ca e prea marfa!
Si mai am si eu o intrebare:
1/1.Cum adica in P.A unde scrie ca daca vreau sa accept publicitate si de la cine..de la invitati,vizitatori,moderatori,membri etc...!!Cum adica sa accept de la invitati??Cum pot invita pe cineva?
Si mai am si eu o intrebare:
1/1.Cum adica in P.A unde scrie ca daca vreau sa accept publicitate si de la cine..de la invitati,vizitatori,moderatori,membri etc...!!Cum adica sa accept de la invitati??Cum pot invita pe cineva?
multumesc legendarul
mai e de acord cineva cu mine?
fara bani..imi place cu invitatii
puteti face deja invitatii folosint codul de la Yahoo. este undeva pe forum aici ... l-am pus eu ...
este undeva pe forum aici ... l-am pus eu ...
unde mai exact?
ca nu l-am gasit...
eu ma refeream la invitatii prin mail nu pe messenger, ca la site-urile cu torrente gen Maze torrents, torrentBits ...
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum