Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Pagina 7 din 7 • Distribuiţi
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ce crezi ca o sa fie in 2013 sau 2015?
Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Rezumarea primului mesaj :
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Ultima editare efectuata de catre Cucciolo006 in Sam Mar 05, 2011 5:12 pm, editata de 1 ori
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Da, 100% vine Sfarsitul Lumii, SUNTETI PREGATITI ? )
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Am scapat de apocalipsa din calendarul mayas si a aparut apocalipsa lui Grigori Rasputin ..care v-a avea loc pe 23 august2013.Eu unu nu cred asta dar, conform celor 11 pagini gasite ar fi anticipat mari evenimente din istoria Rusiei si a omenirii. Asta ramane de vazut daca o fi adevarata, previziunea legata de sfarsitul lumii.
Nu se va intampla nimic. Nu cred in astfel de prostii.
Nu o sa fie nimic. )
AlyyN- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 05/10/2013
Mulțumiri : 0
Nu vine nici un sfărşit, doar Dumnezeu ştie asta.
Nu se va intimpla absolut nimic.
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Textul din descrierea forumului sa mearga doar pana la mijlocul tabelului de categorii
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum