Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Pagina 6 din 7 • Distribuiţi
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ce crezi ca o sa fie in 2013 sau 2015?
Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Rezumarea primului mesaj :
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Ultima editare efectuata de catre Cucciolo006 in Sam Mar 05, 2011 5:12 pm, editata de 1 ori
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Eu zic că nu o să se întîmple nimic . Dacă vă aduceți bine aminte se spunea că și în anul 2000 va fi sfîrșitul lumii , dar nu a fost . Se spunea că va fi sfîrșitul lumii în anul 2010 , iar n-a fost . Deja devine o aberație asta cu sfîrșitul lumii .
Oamenii nu merită să știe cînd v-a fi sfîrșitul lumii , doar cel de sus
Oamenii nu merită să știe cînd v-a fi sfîrșitul lumii , doar cel de sus
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Mr.Sankez a scris:Eu unul nu cred in asa ceva.Sfarsitul lumii poate veni chiar in acest moment, fara ca cineva sa prevesteasca acest eveniment. E mai bine sa nu crezi, daca crezi nu rezolvi nimic, doar iti distrugi psihicul, cu niste informatii care poate nu sunt adevarate.
Nu a spus nimeni ca nu crede,dar se va sti cu mult timp inainte daca va venii sau nu! pentru ca tehnologia a evoluat.Eu nu am negat acest lucru ,am negat faptul ca se va intampla curand.
Resgarde a scris:Nu a spus nimeni ca nu crede,dar se va sti cu mult timp inainte daca va venii sau nu! pentru ca tehnologia a evoluat.Eu nu am negat acest lucru ,am negat faptul ca se va intampla curand.
Resgarde , tu prin asta vrei să zici că noi oamenii vom știi că vine sfîrșitul , dinainte să se întîmple ? =)) , mi se pare o aberație mare cît casa . De ce ? Păi tu ști cînd mori ? Știai că o să-ți pună gradul ? Lucrurile în viață se întîmplă toate pe neașteptate . Cînd ti-e lumea mai dragă , creapă inima în tine și te-ai dus ..
-k4G-qnqpd[<3] a scris:
Resgarde , tu prin asta vrei să zici că noi oamenii vom știi că vine sfîrșitul , dinainte să se întîmple ? =)) , mi se pare o aberație mare cît casa . De ce ? Păi tu ști cînd mori ? Știai că o să-ți pună gradul ? Lucrurile în viață se întîmplă toate pe neașteptate . Cînd ti-e lumea mai dragă , creapă inima în tine și te-ai dus ..
Ma faci sa rad,si tu vrei sa spui ca aflii dupa ce mori nu:))? ,da se va sti dinainte pentru ca, cum am spus mai sus tehnologia a evoluat,si informatiile sunt din ce in ce mai clare si la subiect!
Nu mai afli nimic , crepi și ești bun de coșciug . Eu mi-am spus părerea și cu asta basta , nu am raspuns cu gînd rău . Cu asta mi-am încheiat discursu' . PACE !Resgarde a scris:tu vrei sa spui ca aflii dupa ce mori nu:))?
Nu o să fie nimic,deja incep sa ma satur..."sfarsitu lumii"? ,daca o sa fie asa ceva nici nu o sa ne dam seama cand incepe si cand se termina ) !
Explozii solare sunt in fiecare an si nu se întâmpla nimic!E doar o nascocire a presei pentru audienta maxima
Se va intampla ma ceva ) . Se vor face accidente , mai cade un bloc , mai moare lumea , se mai face un cutremur .
Jerry2n- Membru Forumgratuit
Varsta : 37
Data înscrierii : 12/01/2012
Mulțumiri : 0
Dumnezeu a creat lumea pentru a o distruge??Nu cred...
Noi suntem ,,copiii'' lui Dumnezeu,nu ar face asa ceva cu noi...
Noi suntem ,,copiii'' lui Dumnezeu,nu ar face asa ceva cu noi...
Nimeni nu poate stii cu exactitate ce ne v-a rezerva viitorul in urmatorii ani !
Interesant , in 2012 se spunea ca vom muri . Uhm , sincer , in ziua aceea de 21 , eram la plimbare prin centrul orasului , "spargand" seminte si asteptand impreuna cu prietenii meteoritii .
Si am tot asteptat - mayasii ne-au pacalit. Sa le fie rusine si lor , dar si lui Nostradamus .
Cred ca anul acesta va fi 11.12.'13 sau mai stiu eu ce.Deja e la moda , in fiecare an sa spunem ca pe data X , ne vom vedea la 2 metrii sub pamant.
Si am tot asteptat - mayasii ne-au pacalit. Sa le fie rusine si lor , dar si lui Nostradamus .
Cred ca anul acesta va fi 11.12.'13 sau mai stiu eu ce.Deja e la moda , in fiecare an sa spunem ca pe data X , ne vom vedea la 2 metrii sub pamant.
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Textul din descrierea forumului sa mearga doar pana la mijlocul tabelului de categorii
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum