Sfarsitul internetului
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sfarsitul internetului
Nu stiu ce ma determinat sa fac asta dar nu stiam ca se va intampla asta ... Deci sa va explic
Ce poate insemna asta ? Chiar vine sfarsitul internetului sau este doar pus de forma ?
Am incercat tot felul de de adrese si la sfarsitul lui .ro am mai pus inca un .ro sa vad ce se intampla
Uitati rezultatul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cam la toate forumurile cu .ro apare aceasta informatie
Ce poate insemna asta ? Chiar vine sfarsitul internetului sau este doar pus de forma ?
- Cod:
Ati ajuns la sfarsitul Internet-ului
Ati ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut.
Va rugam, incercati urmatoarele :
Apasati pe refresh.gif (82 bytes) (buton-ul 'Get a job') sau incercati inca odata mai tarziu.
Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.
Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.
Dati click pe "Start", si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.
Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Settings Detect Network Settings tot nu va ajuta.
Daca doriti, faceti click pe back.gif (886 bytes) Back - dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!
Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.
No Errors Found
This is the End.
Am incercat tot felul de de adrese si la sfarsitul lui .ro am mai pus inca un .ro sa vad ce se intampla
Uitati rezultatul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cam la toate forumurile cu .ro apare aceasta informatie
Re: Sfarsitul internetului
Wtf, imi apare si mie.
Si mie imi apare. Pe toate site-urile care au domeniu .ro apare asa.
Mor
- Cod:
Mor
zGb a scris:Si mie imi apare. Pe toate site-urile care au domeniu .ro apare asa.
- Cod:
Mor
Cum sa ii sunam?! Sunt toti in lista de mess... hop, nici aia nu mai e.
lol, ce tare )
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Discuție încheiată, rog un admin să trimită acest topic la coșul de gunoi!
Subiecte similare
» Cum imi pun si mie o lista de parteneri la sfarsitul forumului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Script la sfarsitul forumului
» Cum pot pune din nou imaginea la sfarsitul categoriilor
» Cum pot sa pun la sfarsitul footerului aceasta imagine ?
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Script la sfarsitul forumului
» Cum pot pune din nou imaginea la sfarsitul categoriilor
» Cum pot sa pun la sfarsitul footerului aceasta imagine ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum