Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Pagina 4 din 7 • Distribuiţi
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ce crezi ca o sa fie in 2013 sau 2015?
Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Rezumarea primului mesaj :
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Ultima editare efectuata de catre Cucciolo006 in Sam Mar 05, 2011 5:12 pm, editata de 1 ori
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
De acord cu Kegan!Kegan a scris:Pur si simplu supozitii si nascociri ale presei pentru trafic si audienta maxima
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Nu trebuie sa credeti in astfel de bazaconi, si mie imi era frica inainte de asa ceva dear acuma nu mai imi este frica de asa ceva, astea sunt doar niste porcari , cine scrie articole de genul asta o face doar pentru rating , bani;)
Deci... nu mai credeti in astfel de porcarii.
Deci... nu mai credeti in astfel de porcarii.
Nu va faceti griji Super Gassy va salva lumea.Emanuel. a scris:si mie imi era frica inainte de asa ceva
Cat despre subiect, nici odata nu am crezut in asta.
Si este corect despre audienta maxima!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Gassy a scris:Nu va faceti griji Super Gassy va salva lumea.
Esti genial =)))))
Cat despre asta,eu cred in Dumnezeu,nu in astfel de porcarii
Sfarsitul lumii va venit pentru fiecare cand vom muri
In rest...doar Dumnezeu stie
In rest...doar Dumnezeu stie
RobyLikE# a scris:
Esti genial =)))))
A fost doar o gluma.
madalintomescu, din cate au fost spuse, adevarat zici...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Stiu,deaia am ras :]]
E geniala faza cu Super Gassy =))
E geniala faza cu Super Gassy =))
Sfarşitul lumii ce o sa ne mai speriem 5 voturi si ... dar o sa vedem .. ce o sa decida dumnezeu
Cea mai mare prostie din lume...
Frate nare cum .. NU mai credeti in porcari din astea asa a mai zis odata si nu sa intamplat nu credeti .. si nu va mai speriati
In Biblie se spune ca doar Dumnezeu stie cand si cum va fi sfarsitul omenirii si chestii ce tin de sfarsitul lumii.
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
mda nu prea stiu ce sa zic
Inainte ziceau ca ie in 2000
cand in 2012,2013
Inainte ziceau ca ie in 2000
cand in 2012,2013
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Textul din descrierea forumului sa mearga doar pana la mijlocul tabelului de categorii
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum