Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Pagina 3 din 7 • Distribuiţi
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ce crezi ca o sa fie in 2013 sau 2015?
Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Rezumarea primului mesaj :
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Ultima editare efectuata de catre Cucciolo006 in Sam Mar 05, 2011 5:12 pm, editata de 1 ori
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Eu nu prea cred nimik Akum ce o fi o fi
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Sunt de aceasi parere cu tine kika28 .
Sunt 2 voturi de da!
Pacat ca nu si-au arugmentat votul
Pacat ca nu si-au arugmentat votul
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Am votat a 3 a varianta,nimeni nu poate stii cu exactitate ce se va intampla peste 5 minute dar peste 3 ani...sa fim seriosi!
Eu stiu ce se va intampla peste 5 minute:
Ti se va dezactiva mesageria privata
Ti se va dezactiva mesageria privata
Gassy- Membru activ
Frate, nu asa vine sfarsitu lumii , prin explozi .. si chesti :-j , o sa fie cum scrie in biblie
Si eu ma gandesc la acelasi lucru. Cel putin am citit un articol pe net (fiind un citat din Biblie) caci timp de 400 de ani vom fi sclavii raului. Vom ramaine fara apa, mancare, si vom sluji doar celui rau. Spun asta doar pentru ca a mers disuctia despre Biblie, sper sa nu sa se considere off-topic!puNNcT. a scris:Frate, nu asa vine sfarsitu lumii , prin explozi .. si chesti :-j , o sa fie cum scrie in biblie
Cat despre sfarsitul lumii => au fost zeci de presupuneri de acest gen si nici una nu s-a implinit!
Gassy- Membru activ
sfarsitul lumi o venit de mult...
ggh0st10 a scris:sfarsitul lumi o venit de mult...
exact!atunci cand o venit criza....glumesc!
este o bazaconie!nu cred in asa ceva!si eu pot zice ca peste 5 min voi fi un super-erou
[eliminare text politic]
Shut Up- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Pe ForumGratuit
Data înscrierii : 11/07/2011
Mulțumiri : 1
Buna seara,
Metal Head, mesajele cu tenta politica nu sunt permise pe forumul de suport.
Metal Head, mesajele cu tenta politica nu sunt permise pe forumul de suport.
Nu o sa fie nimic. Sunt numai baliverne. Nu stiu cum sa atraga atentia asupra populatie, pentru a uita de criză (cică).
) aveti 5 ani? sau 4? eu nu cred in sfarsitul lumi :-j and o fi sa mor mor nu mie frica
TheBoss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 10/08/2011
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Textul din descrierea forumului sa mearga doar pana la mijlocul tabelului de categorii
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum