Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Pagina 5 din 7 • Distribuiţi
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ce crezi ca o sa fie in 2013 sau 2015?
Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Rezumarea primului mesaj :
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Astrologii au anunţat că, câteva saptamani înainte a fost o explozie solară. Ei mai spun şi că în 2013 sau 2015 va fii sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială.
Ultima editare efectuata de catre Cucciolo006 in Sam Mar 05, 2011 5:12 pm, editata de 1 ori
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Cei de la televiziune vor sa faca audienta! De asta spun ca va fii SFARSITUL LUMII s.a.m.d! Eu cred ca nu va fii nimic!Dumnezeul Nostru decide!
Re: Exploziile solare au început ! Sfarşitul lumii sau doar o pană de curent mondială?
Nu mai stie lumea cum sa faca audienta, si baga din top ) Pana la urma toate prezicerile au fost false. NIMENI nu stie cand va veni Sfarsitul Lumii, nici macar Fiul lui Dumnezeu )
Toti crcetatori au zis ca v-a fi in 2012, dar de curand au spus ca nu se va intampla nimic in 2012, de atunci am inceput sa nu mai cred aceste bazconi.
Sunt doar niste minciuni !
Sunt doar niste minciuni !
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
sa vina dupa ce mor eu...abia stiu ca nu il prind =))
Nu o sa se intample nimic daca se stia de lucru asta toata lumea era alarmata deja , si nimeni nu se duce la TV bine mersi si calm sa anunte asta.
Am ales nu o sa fie nimic pentru ca asa este , au mai existat cateva preziceri si nu au fost adevarate deci ca sa *sperie* un pic lumea mai inventeaza si ei cate ceva daca tot se *plictisesc* . O zi buna tutoror si un 2012 placut.
nu vreau sa mor, dar stiu ca Super tzp'u, adica eu, va salva Romania, inafara de cei din stat )
Phenomen a scris:un 2012 placut.
asta a fost un sarcasm dur ) ceva de genu.
@ce imi place ca ai imaginatie bravo )
Asa ca stati linistit daca murim,vom muri de batranete,cum am mai spus daca era adevarat ca va venii apocalipsa era agitatie,cand au aparut zvonurile stirile erau in genul:
Monica s-a certat cu Irinel,Andra va naste o fetita... si in cele din urma scurt si la obiect: ,,In 2012 murim :-j ''
Resgarde a scris:Phenomen a scris:un 2012 placut.
asta a fost un sarcasm dur ) ceva de genu.
@ce imi place ca ai imaginatie bravo )
Asa ca stati linistit daca murim,vom muri de batranete,cum am mai spus daca era adevarat ca va venii apocalipsa era agitatie,cand au aparut zvonurile stirile erau in genul:
Monica s-a certat cu Irinel,Andra va naste o fetita... si in cele din urma scurt si la obiect: ,,In 2012 murim :-j ''
=))
Eu unul nu cred in asa ceva.Sfarsitul lumii poate veni chiar in acest moment, fara ca cineva sa prevesteasca acest eveniment. E mai bine sa nu crezi, daca crezi nu rezolvi nimic, doar iti distrugi psihicul, cu niste informatii care poate nu sunt adevarate.
Vizitato- Vizitator
eu cred in Mos Craciun, voi =) ?
cE!? a scris:eu cred in Mos Craciun, voi =) ?
Vorbim despre sfarsitul lumii? Sau despre Mos Craciun?
Vizitato- Vizitator
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Textul din descrierea forumului sa mearga doar pana la mijlocul tabelului de categorii
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
» Sfarsitul internetului
» Cum pun imagine la sfarsitul categoriilor?
» Cum pun widget-ul la sfarsitul paginii
» Script la sfarsitul forumului
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum