Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 7 din 7 • Distribuiţi
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Permite adaugarea Template-urior la teme Phpbb 3
Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Rezumarea primului mesaj :
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Re: Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
in traducere : vrea ca in loc de pubb sa fie phbb3(cea cu template)GoodLike98 a scris:Mai bine in loc sa putem modifica templeaturile la punbb de ce nu se modifica si sa se poata pune la phpbb3 si doar versiunile astia sa mearga modificate
„Ar fii un plus semnificativ pentru forumgratuit daca ar oferii acest beneficiu.”
Ar fi o prostie ,phpBB3 este perfect fara templateuri ,cu cateva cunostinte jQ personalizati bb3 mai usor decat cu templateuri .
Poate ati auzit de avacweb ...este phpBB3 ,doar ca e modificat cu jQ.
nu toti stiu chestiile astea, 97% nu au habar . Imi pastrez votul . [da]MeGu- a scris:Ar fi o prostie ,phpBB3 este perfect fara templateuri ,cu cateva cunostinte jQ personalizati bb3 mai usor decat cu templateuri .
De acord cu Megu-, insa accesul la unele template ar face phpbb3 o platforma de 2 ori mai buna si mai utilizabila.
VeteraNNN- Membru activ
Varsta : 30
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data înscrierii : 28/10/2012
Mulțumiri : 0
avacweb nu e forumgratuit, si pe acel "phpBB3" poti modifica template. D!.MeGu- a scris:Ar fi o prostie ,phpBB3 este perfect fara templateuri ,cu cateva cunostinte jQ personalizati bb3 mai usor decat cu templateuri .
Vizitator- Vizitator
avacweb este gazduit de forumgratuit dar el foloseste un server extern pentru a face "posibile" unele chestii de acolo !
am votat da deoarece ar fi frumos sa mearca si la Php3 dar si la Invasion
ar fi extraordinar.
Sugestie mai veche de 1 an. Inchisa si arhivata.
Avand in vedere ca aceasta sugestie a fost implementata cu ocazia ultimului update o voi muta in sectiunea sugestiilor implementate.
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Problemă la adăugarea emoji-urilor în editorul de mesaje
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum