Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil |
Dragi utilizatori, Suntem încântați să vă anunțăm opțiunea ce face posibilă editarea template-urilor versiunii de mobil a forumurilor dvs. Puteți găsi noile template-uri în:
Țineți cont că modificările făcute în versiunea de mobil nu vor afecta în niciun fel versiunea de desktop a forumului dvs. De acum puteți să vă personalizați versiunea de mobil a forumului dvs. după cum doriți, această opțiune fiind valabilă pentru toate versiunile de forum: phpBB2, phpBB3, PunBB și Invision. |
Copyright Forumgratuit.ro Nicio parte a acestui anunt nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Vizitator- Vizitator
Re: Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
Stiam de ia de pe forumotion, un update foarte til, penru webmasteri
Vizitator- Vizitator
Foarte util, demult asteptam asta.
Ciudat... pe panul meu de administrare nu apare (ca în poza de aici) tab-ul „Template-uri”.
???
Am doar Afișare > Teme etc. (nu există temă de mobil, dacă astea ar vrea să fie - și cam sunt, de altfel - template-uri).
Așadar, cum procedez?
Nu de alta, dar forumul meu se vede foarte bine pe mobil, dar nu am nicio opțiune să intru în profilul personal (să citesc pm de pildă).
====
Era normal să nu apară: nu eram logat pe contul proprietarului forumului, ci pe cel de simplu moderator. Ar trebui scris pe undeva că e o diferență între cele două.
Problema cu accesul la userpanel-ul propriu rămâne, însă, pe versiunea de mobil. (și nu, nu am găsit o metodă de rezolvare chiar dacă am ajuns la template-uri, într-un final).
???
Am doar Afișare > Teme etc. (nu există temă de mobil, dacă astea ar vrea să fie - și cam sunt, de altfel - template-uri).
Așadar, cum procedez?
Nu de alta, dar forumul meu se vede foarte bine pe mobil, dar nu am nicio opțiune să intru în profilul personal (să citesc pm de pildă).
====
Era normal să nu apară: nu eram logat pe contul proprietarului forumului, ci pe cel de simplu moderator. Ar trebui scris pe undeva că e o diferență între cele două.
Problema cu accesul la userpanel-ul propriu rămâne, însă, pe versiunea de mobil. (și nu, nu am găsit o metodă de rezolvare chiar dacă am ajuns la template-uri, într-un final).
Ultima editare efectuata de catre dragosmd in Joi Mai 28, 2015 1:41 pm, editata de 1 ori (Motiv : Rectificare ulterioară, importantă)
Subiecte similare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» CONCURS NOU: Creeaza o tema pentru versiunea de mobil
» Nou! Bara de instrumente v.2 si versiunea pentru mobil imbunatatita
» O noua tema pentru mobil
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» CONCURS NOU: Creeaza o tema pentru versiunea de mobil
» Nou! Bara de instrumente v.2 si versiunea pentru mobil imbunatatita
» O noua tema pentru mobil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum