Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 6 din 7 • Distribuiţi
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Permite adaugarea Template-urior la teme Phpbb 3
Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Rezumarea primului mesaj :
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Re: Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Doamne, in sfarsit cineva care intelege rostul versiunilor...ostaw - web a scris:Eu momentan votez nu.
Nu ii vad rostul.
De asta se diferentiaza temele.
La phpBB2 si la punBB se pot modifica, daca vrei neaparat template, foloseste una din versiunile acestea.
Concluzie : vreti deja prea multe, eu zic ca este excelent asa cum e !
Votul meu este nu.
Ma bucur ca esti intelegator...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Perfect de acord cu ostaw - web.
De ce să fie și la phpBB3 ? Pentru asta se diferențiază.
Votul meu este NU.
De ce să fie și la phpBB3 ? Pentru asta se diferențiază.
Votul meu este NU.
Eu unul, doresc să votez da.
Motiv ? Unul foarte simplu..
Unii, chiar doresc să foloseasca aceste versiuni, şi am observat că ai schimbat chiar tu, Ina versiunea forumului, pentru a utiliza template-uri, mă gândesc eu. Nu o putem numi discriminare, dar puţină atenţie şi pentru phpBB3, totuşi este cea mai nouă versiune după forumgratuit, şi ar trebui să fie şi cea mai bună, avănd accesul la template-uri !
Plus, de ce să nu avem o versiune perfectă ? Vom avea mult mai mulţi utilizatori iar ajutorul primit din donaţii, se va mări cel puţin cu 20%. Vă mulţumesc pentru atenţie, şi sper să luaţi o decizie.
Motiv ? Unul foarte simplu..
Unii, chiar doresc să foloseasca aceste versiuni, şi am observat că ai schimbat chiar tu, Ina versiunea forumului, pentru a utiliza template-uri, mă gândesc eu. Nu o putem numi discriminare, dar puţină atenţie şi pentru phpBB3, totuşi este cea mai nouă versiune după forumgratuit, şi ar trebui să fie şi cea mai bună, avănd accesul la template-uri !
Plus, de ce să nu avem o versiune perfectă ? Vom avea mult mai mulţi utilizatori iar ajutorul primit din donaţii, se va mări cel puţin cu 20%. Vă mulţumesc pentru atenţie, şi sper să luaţi o decizie.
Ultima editare efectuata de catre Nesquik in Mier Noi 28, 2012 2:29 pm, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Votez da.
Pentru ca ar fi o idee minunata
Daca cineva gaseste o teme phpbb3 si vrea de exemplu sa faca profil in chenar nu are cum..
deci pro!!
Pentru ca ar fi o idee minunata
Daca cineva gaseste o teme phpbb3 si vrea de exemplu sa faca profil in chenar nu are cum..
deci pro!!
Si eu sunt pro .
Este o idee excelenta.
Este o idee excelenta.
Aceasta sugestie se bucura de o popularitate mare pe toate forumurile de suport, motiv pentru care speranta este una mare de a fi implementat asa ceva. Nu trebuie decat sa ne tinem de votat.
Şi eu am votat ,,da'', dar dacă citiţi atent întrebările frecvente/tutorialele veţi înţelege că sunt o sumedenie de motive pentru care phpbb3 nu dispune de template-uri şi nici nu o va face prea curând.
Asteo600 a scris:Şi eu am votat ,,da'', dar dacă citiţi atent întrebările frecvente/tutorialele veţi înţelege că sunt o sumedenie de motive pentru care phpbb3 nu dispune de template-uri şi nici nu o va face prea curând.
Pai phpBB3 este o versiune usor de personalizat si cu Foaie de stil CSS, dar daca ar dispune si de template-uri aceasta versiune ar fi minunanta. Desi, as putea spune ca celelalte versiuni ar scadea mult la capitolul popularitate, in cazul implementarii acestei optiuni.
Votez DA
Deoarece nu poti face chiar tot ce doresti cu css si js si template-urile ne vor fi mai utile la functionare si la aspect.
Deoarece nu poti face chiar tot ce doresti cu css si js si template-urile ne vor fi mai utile la functionare si la aspect.
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Da mie imi place phpBB3 dar sunt nevoit sa folosesc phpBB2 pentru ca phpBB2 are templet .Vot Pro
Vot pro , de ce sa nu incercam si asta ? Excelenta idee !
Mai bine in loc sa putem modifica templeaturile la punbb de ce nu se modifica si sa se poata pune la phpbb3 si doar versiunile astia sa mearga modificate
GoodLike98- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Data înscrierii : 07/10/2012
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Problemă la adăugarea emoji-urilor în editorul de mesaje
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum