Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 7 • Distribuiţi
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Permite adaugarea Template-urior la teme Phpbb 3
Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Rezumarea primului mesaj :
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Re: Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
am votata da pentru ca ar fi necesar
Da..la toate versiuniile ar trebui..
Ar fi mult mai usor de exemplu am o tema phpbb3..modificata si e frumoasa si nu vreau sa o schimb !
Ar fi mult mai usor de exemplu am o tema phpbb3..modificata si e frumoasa si nu vreau sa o schimb !
Poate nu sint templates editabile la phpbb3 si invision pentru ca nu este nevoie, versiunile sint customizabile destul de mult si asa, daca folosim foaia de stil CSS. In plus, sint usor accesibile pentru incepatori.
PunBB poate sa arate extrem de bine doar din CSS, fara sa mai vorbim de templates, poate e o versiune simpla dar simplitatea e caracteristica unui design profesional. Asa ca vechiul phpBB2 are nevoie de templates ca sa arate modern, iar punBB ca sa arate elegant. Dupa ce am citit tot ce ati scris voi, tot impotriva sint
PunBB poate sa arate extrem de bine doar din CSS, fara sa mai vorbim de templates, poate e o versiune simpla dar simplitatea e caracteristica unui design profesional. Asa ca vechiul phpBB2 are nevoie de templates ca sa arate modern, iar punBB ca sa arate elegant. Dupa ce am citit tot ce ati scris voi, tot impotriva sint
Sunt de acord. Motivul e acelasi ca al lui Kegan:
=>Votez DADe multe ori am dorit sa-mi afisez in forum, fara a activa widget-urile sau portalul, partenerii si mini-bannerele pentru statistici. In plus, s-ar putea face mult mai multe "artificii" la phpbb3, iar versiunea ar deveni, cred, cea mai utilizata. Eu mereu am fost pro phpbb3, deci nu vreau sa-mi schimb versiunea.
Vizitato- Vizitator
votez da deoarece am un forum si as vrea sa il trec pe domeniu . net sau . ro tot pe forum gratuit dar nu imi place sa stau cu WTA sau cu GTop insirate in titlu locul acestor bannere este in template dar in phpbb3 nu exista acces la asa cv !
phpbb3 as considera cea mai buna versiune si cea mai stilistica versiune de teme deci PRO pentru Template-urior la phpbb3
phpbb3 as considera cea mai buna versiune si cea mai stilistica versiune de teme deci PRO pentru Template-urior la phpbb3
Prooo deoarece are dreptate doar de info este cea mai stilistica versiune si nu arata bine sa stai cu bannerele de la wta si gtop insirate in titlu
Puteti sa le puneti intr-un widget...
Am votat DA, chiar e buna ideea, pentru ca o sa poata fi si temele phpbb3 personalizate la maxim
- Spoiler:
- sunt cateva voturi de DA
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Kegan a scris:Am votat Da. De multe ori am dorit sa-mi afisez in forum, fara a activa widget-urile sau portalul, partenerii si mini-bannerele pentru statistici. In plus, s-ar putea face mult mai multe "artificii" la phpbb3, iar versiunea ar deveni, cred, cea mai utilizata. Eu mereu am fost pro phpbb3, deci nu vreau sa-mi schimb versiunea.
Cum a spus Kegan, votez da. Am aceeaşi părere cu a lui. Eu nu folosesc această versiune chiar din această cauză. În plus, m-am uitat la voturi şi sunt aproximativ toate pro. Chiar mă încântă această idee. Îţi vei putea personaliza această versiune complet.
Am votat da, eu folosesc numai phbb3 findca imi place si este foarte folosit el arata foarte bine si cu templates ar arata super ==> Da
Pro deobicei se folosește la jocuri, aici suntem pe un forum cu o seriozitate dezvoltată, nu pe orice joc să zicem: ”Pro k ar fy frm” sau altele, nu, zicem: ”Am votat da din moment ce....” , v-ați prins? Așa ar fi mai corect, dacă vreți să vă arătați și voi seriozitatea și inteligența.
Eu am votat tot da, în urmă ce am citit toate paginile am realizat c-ar fi mai bine să votez da, pentru că:
-Ar prinde bine temei, s-ar putea efectua mai multe modificări la ea, ar ușura munca unora nepricepuți în design.
-Ar aduce schimbări majore stilului oficial al temei, o să se facă mai multe teme care mai de care, o să avem de ales.
Acestea sunt facilitățile, dar aduce și defecte:
-PhpBB2 și PunBB n-ar mai avea chiar de loc folosință c-ar fi depășite și cu mai mult de PhpBB3
-N-aduce niciun client pe forumgratuit, nu Luky le pune în practică ci Typlo sau cei de la forumactif.com, dar cu 2% tot ar ajuta pentru că noi, utilizatorii forumgratuit, le-am înaintat lor o idee foarte bună.
-Ar strica frumusețea normală a Phpbb3-ului, ar face-o o combinație între PhpBB2 ( templates de acolo ) și PhpBB3, realizați ce-ar ieșii.
Acestea sunt defectele foarte grave.
Sper că mesajul meu ajută foarte mult să vă gândiți bine la ce vot dați, citiți tot !
Eu am votat tot da, în urmă ce am citit toate paginile am realizat c-ar fi mai bine să votez da, pentru că:
-Ar prinde bine temei, s-ar putea efectua mai multe modificări la ea, ar ușura munca unora nepricepuți în design.
-Ar aduce schimbări majore stilului oficial al temei, o să se facă mai multe teme care mai de care, o să avem de ales.
Acestea sunt facilitățile, dar aduce și defecte:
-PhpBB2 și PunBB n-ar mai avea chiar de loc folosință c-ar fi depășite și cu mai mult de PhpBB3
-N-aduce niciun client pe forumgratuit, nu Luky le pune în practică ci Typlo sau cei de la forumactif.com, dar cu 2% tot ar ajuta pentru că noi, utilizatorii forumgratuit, le-am înaintat lor o idee foarte bună.
-Ar strica frumusețea normală a Phpbb3-ului, ar face-o o combinație între PhpBB2 ( templates de acolo ) și PhpBB3, realizați ce-ar ieșii.
Acestea sunt defectele foarte grave.
Sper că mesajul meu ajută foarte mult să vă gândiți bine la ce vot dați, citiți tot !
Vizitato- Vizitator
Hmm, pentru cei nepriceputi in coding as vota da ( desi sunt zeci de tutoriale pentru orice lucru priviind personalizarea ), pentru mine e bine cum e acum, deci nu. Concluzie: ma abtin de la vot. Nu prea as vrea sa vad ca se poate face astfel de lucru versiunii bb3 si apoi sa nu mai functioneze ca acum.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Problemă la adăugarea emoji-urilor în editorul de mesaje
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum