Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 7 • Distribuiţi
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Permite adaugarea Template-urior la teme Phpbb 3
Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Rezumarea primului mesaj :
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Re: Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Votez NU ... exista anumite limite stabilite de cei de la forumgratuit.ro
De ce sa nu gacem totul gratis ?
De ce sa nu gacem totul gratis ?
Numele este forumgratuit.ro, nu forumaproapegratuit.ro
Plus ca de la ultima actualizare, acuma se pot modifica si template-urile versiunii PunBB, asa ca nu cred ca se pune problema
Plus ca de la ultima actualizare, acuma se pot modifica si template-urile versiunii PunBB, asa ca nu cred ca se pune problema
Vizitato- Vizitator
DuHuLeTz:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul
Vizitato- Vizitator
Votez da, si voi vota da in continuare daca va fi nevoie sa imi fac alte conturi pana se actioneaza asupra acestei actualizari !
phpBB3 si Invision ar fi #1 daca s-ar putea putea face si la aceste versiuni modificari la template-uri
phpBB3 si Invision ar fi #1 daca s-ar putea putea face si la aceste versiuni modificari la template-uri
Vizitato- Vizitator
Ideea de baza inainte de a adauga editarea template-urilor la anumite versiuni consta si popularitatea acestora. PunBB si Phpbb2 sunt mai putin utilizate decat Phpbb3 si Invision. Aceasta e si logica pe care merg cei de la Forumactif.com, mai ales daca au o strategie de marketing bine pusa la punct. Sincer, si eu as proceda la fel: daca as observa ca versiunile PunBB si Phpbb2 nu sunt foarte utilizate, le-as adauga aceasta optiune, tocmai pentru a mai intari publicul sa le utilizeze.
Asta as numi-o discriminare..
phpBB.com oricum nu mai ofera suport pentru phpBB2, sunt foarte multumimti sa continue cu phpBB3, cat despre PunBB, e si firesc sa fie foarte putin utilizat.. deoarece nu are stil si asta era si intentia creatorului acestei versiuni daca ati citi si voi descrierea de aici: https://www.forumgratuit.ro/ro/punbb/
Si inca ceva, cu un host cumparat si cu versiunea phpBB3 instalata, puteai crea o interfata asemanatoare cu phpBB2 dar versiunea tot phpBB3 ar ramane.
phpBB.com oricum nu mai ofera suport pentru phpBB2, sunt foarte multumimti sa continue cu phpBB3, cat despre PunBB, e si firesc sa fie foarte putin utilizat.. deoarece nu are stil si asta era si intentia creatorului acestei versiuni daca ati citi si voi descrierea de aici: https://www.forumgratuit.ro/ro/punbb/
PunBB a fost conceputa atunci cand autorul sau, cautind motoare de forum pentru site-ul sau internet a gasit doar programme fie foarte complexe, fie foarte incarcate din punct de vedere grafic. A decis atunci sa creeze un forum cu propriul sau program.
Si inca ceva, cu un host cumparat si cu versiunea phpBB3 instalata, puteai crea o interfata asemanatoare cu phpBB2 dar versiunea tot phpBB3 ar ramane.
Vizitato- Vizitator
sLg a scris:Asta as numi-o discriminare..
Nu e vorba de discriminare. E vorba de o strategie de marketing pe care, dupa cum am spus, si eu as fi adoptat-o. O spun din experienta, nu ca sa ma aflu in treaba (lunar realizez cate un proiect de marketing ). Orice produs sau serviciu lansat pe piata (virtual aici) va trebui sa fie promovat prin diverse optiuni pentru a se dovedi util/a, mai ales daca nu e atat de cautat/a
Eu sunt Pro pentru ca ar fi frumos , mai ales ca multi si-ar face forumuri la voi !
Am votat Da ca mie imi place versiunea phBB3 si vreau sa fac forumul cat mai placut si editarea template-urilor ne-ar ajuta pe toti.
Kegan a scris:sLg a scris:Asta as numi-o discriminare..Nu e vorba de discriminare. E vorba de o strategie de marketing pe care, dupa cum am spus, si eu as fi adoptat-o. O spun din experienta, nu ca sa ma aflu in treaba (lunar realizez cate un proiect de marketing ). Orice produs sau serviciu lansat pe piata (virtual aici) va trebui sa fie promovat prin diverse optiuni pentru a se dovedi util/a, mai ales daca nu e atat de cautat/a
Nu ma intereseaza daca e vorba de goana dupa bani ... au inceput sa puna si google ads pe forumhit si pe forumurile noastre, nu le ajunge doar atat.. trebuie sa suferim noi ceilalti dupa urma acestei "strategii"..
Vizitato- Vizitator
Si eu am votat Da deoarece imi plac foarte mult Template-uri Phpbb3
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Problemă la adăugarea emoji-urilor în editorul de mesaje
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum