Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 7 • Distribuiţi
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Permite adaugarea Template-urior la teme Phpbb 3
Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Rezumarea primului mesaj :
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Eu as zice ca sa se poata adauga Template-uri si la teme Phpbb 3,nu numai la Phpbb 2 .Eu am tema Phpbb 3 si vreau sa adaug Template-uri,dar din pacate nu pot si nu vreau sa schimb tema deoarece imi place asa cum este.
Multumesc!
Re: Permite adaugarea Template-urilor la teme Phpbb 3
Matei. a scris:Hmm, pentru cei nepriceputi in coding as vota da ( desi sunt zeci de tutoriale pentru orice lucru priviind personalizarea ), pentru mine e bine cum e acum, deci nu. Concluzie: ma abtin de la vot. Nu prea as vrea sa vad ca se poate face astfel de lucru versiunii bb3 si apoi sa nu mai functioneze ca acum.
Pai asa pregatesti cina fara sa te pricepi la gatit si dai foc la toata casa. Asa e pe riscul tau daca iti editezi template-urile, ori va iesi ceva frumos, ori va iesi ceva deformat rau de tot.
Oricum.. nu (mai) cred ca vor lua cei de la FA aceasta sugestie in considerare, in veci.
Vizitato- Vizitator
La ce oare ne trebuie utilizarea de template-uri la versiunea phpbb3? Se poate face orice cu ajutorul css. Eu unul am experimentat si pot face aproape orice la versiunea Phpbb3, dar nu este lafel de usor ca la PunBB si Phpbb2.
Daca am avea nitel creier am putea face orice dorim la aceasta versiune.
Daca permitem utilizarea de template-uri la phpbb3 mai mult vom strica avantajele care ne sunt oferite acum.
Ar fi prea usor pentru noi. Votez NU.
Daca am avea nitel creier am putea face orice dorim la aceasta versiune.
Daca permitem utilizarea de template-uri la phpbb3 mai mult vom strica avantajele care ne sunt oferite acum.
Ar fi prea usor pentru noi. Votez NU.
Vizitato- Vizitator
De acord cu $tefan.
Fiecare tema e speciala cu ceva,asta e tot farmecul.
Mie imi place asa cum este acum este acum.
Si totul se poate face cu ajutorul css-ului
Poti pune chiar si copyright.
Este bine exact asa cum este acum!
Fiecare tema e speciala cu ceva,asta e tot farmecul.
Mie imi place asa cum este acum este acum.
Si totul se poate face cu ajutorul css-ului
Poti pune chiar si copyright.
Este bine exact asa cum este acum!
Vizitato a scris:Numele este forumgratuit.ro, nu forumaproapegratuit.ro
Plus ca de la ultima actualizare, acuma se pot modifica si template-urile versiunii PunBB, asa ca nu cred ca se pune problema
As fi de acord cu ce zice nu stiu cine, ma rog, un vizitator sau un utilizator sters..
Daca s-ar aplica aceasta functie de a avea acces la template ar fi "uraaa!" pentru toata lumea..
Practic, e visul meu sa pot edita template-urile la BB3
Dar exista o metoda cum sa-ti transformi versiunea din PunBB in PhpBB3 si am testat si a functionat. Am facut o smecherie si versiunea defapt e PunBB dar structura si design-ul e BB3
Interesant.. prima data zici ca poti face orice cu css-ul, si apoi zici ca poti face aproape orice cu css-ul.. si apoi nu esti obligat sa editezi template-urile, insa multi cu greu pricep asta.. dar daca esti tentat sa le editezi, nu e vina noastra.$tefaN. a scris:La ce oare ne trebuie utilizarea de template-uri la versiunea phpbb3? Se poate face orice cu ajutorul css. Eu unul am experimentat si pot face aproape orice la versiunea Phpbb3, dar nu este lafel de usor ca la PunBB si Phpbb2.
Si acum iar spui ca putem face orice din acea versiune.. Ideea e daca am sti javascript am putea chiar pe bune sa facem orice din aceasta versiune, dar ma indoiesc ca unii dintre voi aveti chef sa il practicati.Daca am avea nitel creier am putea face orice dorim la aceasta versiune.
Acestea fiind ?Daca permitem utilizarea de template-uri la phpbb3 mai mult vom strica avantajele care ne sunt oferite acum.
Vizitato- Vizitator
As fi votat si nu, dar cum am mai zis, stiu cum schimb structura paginii din PunBB in PhpBB3
Wisdom, tu cum crezi?
Wisdom a scris:Acestea fiind ?Daca permitem utilizarea de template-uri la phpbb3 mai mult vom strica avantajele care ne sunt oferite acum.
Wisdom, tu cum crezi?
Am votat DA, daca in ziua de azi o tema phpBB3 arata frumos, in viitor cand template-urile vor putea fi modificate, temele PhpBB3, ar fi mult mai utilizate decat cele PhpBB2, si vor fi cu mult mai frumoase.
Voturi:
Da: 85
NU: 7
Deci vor fi adaugate?
Voturi:
Da: 85
NU: 7
Deci vor fi adaugate?
Inca un vot pro de la mine!
Abia astept sa se aplice aceasta permisiune..
Am un forum cu versiune PunBB, insa structura si design-ul phpbb3.
Dar apar multe probleme, bug-uri, asa ca am votat DA!
Abia astept sa se aplice aceasta permisiune..
Am un forum cu versiune PunBB, insa structura si design-ul phpbb3.
Dar apar multe probleme, bug-uri, asa ca am votat DA!
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Am votat da , din gresiala, dar daca se da acces la phpbb3 la template ce rost isi mai are phpbb3 ?
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Problemă la adăugarea emoji-urilor în editorul de mesaje
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Adaugarea a 2 forumuri "Pagini html" si "Teme personalizare"
» Adaugarea template-ului de inregistrare
» Noua actualizare: Personalizarea template-urilor pentru versiunile phpBB3 si Invision
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum