Invitatii pentru inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 5 din 11 • Distribuiţi
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Invitatii..de acord????
Invitatii pentru inregistrare
Rezumarea primului mesaj :
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Dupa modelul site-urilor de torrente as vrea sa fie asa si la forumuri..
Adica inregistrarea sa se faca prin invitatie (sa fie doar o optiune bineinteles, doar pt cei care vor)...astfel lumea o sa schimbe invitatii de la un forum la altul si forumurile vor deveni populare..
Re: Invitatii pentru inregistrare
Mai citeste ce am zis eu.... nu esti obligat sa folosesti acea optiune
Dar poate cu timpul te vei razgandi... Dar nu esti oblogat. Cu ce te incurca pe tine inca o mica optiune in PA Nici eu nu am so folosesc cu toate ca am votat DA
Dar poate cu timpul te vei razgandi... Dar nu esti oblogat. Cu ce te incurca pe tine inca o mica optiune in PA Nici eu nu am so folosesc cu toate ca am votat DA
Pentru unii poate fii de folos pentru mine este acelasi lucru.Ma abtin de la vot.Cu totul ca am mai votat odata in acest sondaj mie imi mai apare odata.Dar nu votez pentru ca nu ma ajuta cu nimic.Pur si simplu cui chiar ii trebuie asa ceva sa se duca,frate,sa isi faca un site si are tot ce vrea..Poate face orice acolo.Aici e FORUMGRATUIT si totul e GRATUIT.Asa ca multumitiva cu ce aveti.
Eu sunt total contra invitatiilor .
the_nainnain:Te rog sa dai edit si sa-ti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
Eu sunt de acord,dar sa ai optiunea de a fi activat/dezactivat acest lucru!
eu sunt de acord cu toti cei care au spus nu adica forum gratuit ce faza nu se intelege din gratuit
votez nu pentruca forumu este gratuit si nu trebuie sa platesti nimica pe el decat in schimb sa respecti niste reguli si atat
votez nu pentruca forumu este gratuit si nu trebuie sa platesti nimica pe el decat in schimb sa respecti niste reguli si atat
Am votat NU.
Acest lucru mi se pare pur si simplu un moft.Daca doresti sa iti protejezi forumul sa nu intre anumiti useri, activezi optiunea din panou pentru a fi activati userii de catre administrator.
Da sigur ar fi mai cool(cum ati spune voi) daca am avea asa ceva ca si pe site-urile de torrent.
Acest lucru mi se pare pur si simplu un moft.Daca doresti sa iti protejezi forumul sa nu intre anumiti useri, activezi optiunea din panou pentru a fi activati userii de catre administrator.
Da sigur ar fi mai cool(cum ati spune voi) daca am avea asa ceva ca si pe site-urile de torrent.
Vizitato- Vizitator
Eu am votat nu este o idee care ar aduce cu mult mai putini vizitatori decat de obicei
Ce rost are sa dai o invitatie ?? Poi cine crezi ca va mai intra pe forum ??
Am Votat Nu
Ce rost are sa dai o invitatie ?? Poi cine crezi ca va mai intra pe forum ??
Am Votat Nu
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
» Referal Program(invitatii pe baza de link)
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Cod inregistrare
» Inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 5 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum