Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Pagina 8 din 9 • Distribuiţi
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Domeniul IT.
AlyyN- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 05/10/2013
Mulțumiri : 0
Este chiar o bună întrebare, eu unul "aş dori" sa ma fac avocat/procuror.
Expert-IT dar visul deja mie indeplinit !
În momentul ăsta sunt la un liceu cu profil real, însă parcă doresc să merg pe jurnalism sau pe drept după ce termin. Sper să reuşesc, dar pentru asta nu e nevoie doar de speranţă, ci şi de muncă şi ambiţie.
Fotbalist as vrea.
Programare Javascript, se plateste bine si daca tot imi plac pc-urile, mi se pare cel mai potrivit job pentru mine.
Mi-ar place ceva de lucru de la calculator dar cred ca o sa plec in Germania cand termin liceul.
Cred ca mi-ar placea un loc in mafia siciliana, poate si mexicana.
Am terminat liceul anul acesta, am luat permisul si de 2 luni sunt in Anglia . Lucrez cate 6 ore pe zi ca ajutor de bucatar in Manchester. Salariu foarte bun 1600 de lire, cazare & mancare asigurate de ei . Ce-mi trebuie mai mult ? Am strans in 2 luni 2800 de lire. Am contract nedeterminat aici, asigurare medicala si 2 colegi romani cu care ma inteleg super.
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» As vrea un script sa nu mai imi fure nimic dupa forum
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» As vrea icon-uri pentru:
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» As vrea icon-uri pentru:
Pagina 8 din 9