Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Pagina 3 din 9 • Distribuiţi
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Am de gand sa incep o facultate sa o termin si dupa sa ma apuc de munca serioasa.
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
In acest moment mi-as dorii sa devin un Manager IT sau sa lucrez la Google Country ,daca nu o sa imi mearga bine nu am sa ma las de IT,deja am o alternativa : am sa invat C++ sau Visual Basic sau multe altele si am sa scot bani dupa aceea o firma micuta de hosting.
Eu dupa ce termin liceu as vrea sa fac niste cursuri pentru a deveni bucatar.
Eu personal încă nu m-am hotarât ,nici nu am intra la liceu ,anu acesta am foarte mult de gândit ,dar aş prefera să devin : Arhitect sau Informatician ,în rest nu mă pasionează nimica.
Informatician,asta ma atrage de cand ma stiu
Shut Up- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Pe ForumGratuit
Data înscrierii : 11/07/2011
Mulțumiri : 1
Salutare
Eu vreau sa ajung technician / angajat la google daca este si nu iau postu ma fac politai
Eu vreau sa ajung technician / angajat la google daca este si nu iau postu ma fac politai
DUDE ?! a scris:Salutare
Asta-i buna.
Angajat la Google ? )
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Observ ca nu stieti nici sa scrieti, se scrie politist, nu politai.
Google este al firmei Windows, daca vrei sa ajungi acolo trebuie sa faci un liceu de mate - info - intensiv engleza de preferat. E mult pe munca pe scurt.
Google este al firmei Windows, daca vrei sa ajungi acolo trebuie sa faci un liceu de mate - info - intensiv engleza de preferat. E mult pe munca pe scurt.
Google este al firmei Windows ?
Windows este un sistem de operare facut de compania Microsoft.
Google nu are legatura cu Microsoft. Mai documentati-va si voi.
Windows este un sistem de operare facut de compania Microsoft.
Google nu are legatura cu Microsoft. Mai documentati-va si voi.
Probabil freelancer, momentan invat.Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Eu am ce mai tare meserie "Plagierea )))"
Glumeam.
Cand o sa termin liceul cred ca o sa ma inscriu la o facultate de IT sau ceva din acest domeniu.
Glumeam.
Cand o sa termin liceul cred ca o sa ma inscriu la o facultate de IT sau ceva din acest domeniu.
Pai deja am facut un pas important pentru urmatoarea mea meserie , am intrat la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică ramura Calculatoare si tehnologia informatiei , dupa ce termin facultatea ies inginer in baze de date !
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» As vrea un script sa nu mai imi fure nimic dupa forum
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
Pagina 3 din 9