Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Pagina 4 din 9 • Distribuiţi
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
politist
Eu dupa ce termin liceu vr sa ajung politist
Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Păi cănd o să termin liceul o să vreau să ajung POLIȚIST ORI TECHNICIAN LA GOOGLE
Andreix- Membru activ
Varsta : 26
Localizare : Pitesti
Data înscrierii : 25/07/2012
Mulțumiri : 0
Tehnicial Google...hmm destul..adica foarte, pardon..extrem de greu. SuccesCIOCĂNEL a scris:Păi cănd o să termin liceul o să vreau să ajung POLIȚIST ORI TECHNICIAN LA GOOGLE
Eu sunt la facultatea de medicina si doresc sa ajung medic pediatru sau medic pe urgena.
Medic pe urgena ?
Nu urgenţă ?
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
dr. ginecolog:X
Ehee, mai este vreme buna pana voi termina scoala.
Ei bine as vrea sa lucrez in domeniul IT.
Ei bine as vrea sa lucrez in domeniul IT.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
valisefu22 a scris:dr. ginecolog:X
)))) succes iti doresc )
Eu unul am terminat liceul de aproximativ 4 ani de zile.
Calea vietii m-a adus prin alte locuri si alte servicii. Cel putin in liceu, nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa lucrez in Germania. Am aproximativ 3 ani de cand lucrez acolo.
Faptul ca lucrez la munca de jos, adica in agricultura, asta nu ma face sa fiu rusinat de munca prestata. Faptul ca, castig niste bani destui de frumusei pe luna + bani curati, nu ma face decat sa fiu bucuros pe tema asta.
In principiu, toate sunt bune si frumoase, atata timp cat esti pregatit trup si suflet pentru orice.
Dupa ce termin liceul as dori sa devin Tehnician Dentar .
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» As vrea un script sa nu mai imi fure nimic dupa forum
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
Pagina 4 din 9