Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Pagina 5 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul? - Pagina 5 Empty Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Mesaj Scris de .Richard Mier Ian 11, 2012 4:06 am

Rezumarea primului mesaj :

Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard

.Richard
Membru activ

Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

.Richard a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul? - Pagina 5 Empty Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Mesaj Scris de Cesar Joi Sept 13, 2012 10:17 am

Mai e ceva pana termin scoala/liceul Fericit Dar atunci cand il voi termina , am sa ma perfectionez in domeniul grafic , deoarece imi place mult ceea ce fac!As vrea sa fiu web-designer , sa lucrez de acasa , si sa castig bani , bineinteles!Peste hotare am auzit ca se fac bani frumosi Foarte fericit
Dar , m-am gandit si la liceul militar - cam greu de intrat , dar merita!

Ultima editare efectuata de catre PixX in Joi Mai 02, 2013 1:29 pm, editata de 1 ori
Cesar

Cesar
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 25
Localizare : Sinaia, Prahova
Data înscrierii : 13/09/2012
Mulțumiri : 311
Google Chrome punBB

https://help.forumgratuit.ro/
Cesar a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul? - Pagina 5 Empty Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Mesaj Scris de Max777 Lun Sept 24, 2012 10:24 pm

Sm|Ley a scris:

Fericit)))) succes iti doresc Fericit)

Eu unul am terminat liceul de aproximativ 4 ani de zile.
Calea vietii m-a adus prin alte locuri si alte servicii. Cel putin in liceu, nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa lucrez in Germania. Am aproximativ 3 ani de cand lucrez acolo.
Faptul ca lucrez la munca de jos, adica in agricultura, asta nu ma face sa fiu rusinat de munca prestata. Faptul ca, castig niste bani destui de frumusei pe luna + bani curati, nu ma face decat sa fiu bucuros pe tema asta.
In principiu, toate sunt bune si frumoase, atata timp cat esti pregatit trup si suflet pentru orice.

Iti doresc succes si vreau sa te felicit pentru ca iti castigi astfel existenta. Fericit

PixX a scris:M-ai e ceva pana termin scoala/liceul Fericit Dar atunci cand il voi termina , am sa ma perfectionez in domeniul grafic , deoarece imi place mult ceea ce fac!As vrea sa fiu web-designer , sa lucrez de acasa , si sa castig bani , bineinteles!Peste hotare am auzit ca se fac bani frumosi Foarte fericit

Pune mana si invata din tutoriale de pe internet ca informatie exista. Se castiga extrem de bine, mai ales daca ai talent, creativitate si imaginatie.
Max777

Max777
Membru Forumgratuit

Varsta : 27
Localizare : Romania
Data înscrierii : 24/09/2012
Internet Explorer phpBB3

Max777 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Cassius Dio Lun Sept 24, 2012 10:29 pm

Daca iti combini cunostintele grafice cu cele de programare si coding poti deveni un web-designer si un programator foarte bun, si, de ce nu, sa faci bani de acasa, PayPall de exemplu, ne ofera aceasta posibilitate. Fericit
Cassius Dio

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 26
Localizare : Strawberry Fields
Data înscrierii : 13/07/2012
Mulțumiri : 84
Internet Explorer phpBB3

http://beatles.forummo.com/
Cassius Dio a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Max777 Lun Sept 24, 2012 10:32 pm

AlexandruMatei a scris:Daca iti combini cunostintele grafice cu cele de programare si coding poti deveni un web-designer si un programator foarte bun, si, de ce nu, sa faci bani de acasa, PayPall de exemplu, ne ofera aceasta posibilitate. Fericit
Paypal este doar un site care permite scoaterea banilor de pe internet pe cardul de credit, nu iti ofera nimic altceva.
Max777

Max777
Membru Forumgratuit

Internet Explorer phpBB3

Mesaj Scris de Cassius Dio Lun Sept 24, 2012 10:40 pm

Max777 a scris:Paypal este doar un site care permite scoaterea banilor de pe internet pe cardul de credit, nu iti ofera nimic altceva.
Pai eu vorbeam despre "working from home", daca nu ar exista servicii precum PayPall, acesta ar fi un vis.

Paypall ne ofera posibilitatea de a cumpara, vinde sau pur si simplu de a face bani online. De aici a inceput business-ul, sau mini-business-ul a catorva milioane de utilizatori internet. Deci, bani de acasa, nu? Fericit
Cassius Dio

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

Internet Explorer phpBB3

Mesaj Scris de Niciodata Mar Sept 25, 2012 8:21 am

Ma duc la conservator Fericit
Niciodata

Niciodata
Membru Forumgratuit

Varsta : 24
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 07/05/2011
Internet Explorer phpBB2

https://help.forumgratuit.ro/
Niciodata a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de k1ll.Zorr Mar Sept 25, 2012 9:52 am

Eu vreau să îmi termin cu bine BTS-ul .
BTS= Pre facultate. * în Franța)
Sunt pe profil drept-economie și contabilitate..
Apoi sa Urmez FAC-ul pe drept și să îmi dau master-ul în expert contabil
Dorință mea este de a deveni în primul rând avocat apoi verificator de conturi, care este o meserie foarte căutata pe piața franceză.. salariu este cam în jur de 20,000 de mii de euro
k1ll.Zorr

k1ll.Zorr
Membru Forumgratuit

Varsta : 30
Localizare : Paris
Data înscrierii : 23/12/2010
Internet Explorer punBB

http://citygames.topicboard.net
k1ll.Zorr a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Banjo Mar Sept 25, 2012 7:33 pm

Am citit tot ce vreti sa va faceti dar serios cati vor avea aceasta sansa eu nici la liceu nu am intrat inca am 13 ani si ma ocup de 2 ani serios de coding si design etc eu sincer as vrea IT sau ceva gen la calculatoare sami castig existenta din asta dar este cale foarte lunga si sa fim seriosi cati dintr voi isi petrec toata ziua la calculator in timpul scoli? si am mai citit si faza cu mate ca am 8 stai calm mie unul la It nu prea mi se pare ca ai nevoie de Matematica
Multumesc:D
Banjo

Banjo
Membru Forumgratuit

Varsta : 25
Localizare : Caracal
Data înscrierii : 27/01/2011
Internet Explorer phpBB2

http://board.highbb.com/
Banjo a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Cassius Dio Mar Sept 25, 2012 7:41 pm

Banjo a scris:Am citit tot ce vreti sa va faceti dar serios cati vor avea aceasta sansa eu nici la liceu nu am intrat inca am 13 ani si ma ocup de 2 ani serios de coding si design etc eu sincer as vrea IT sau ceva gen la calculatoare sami castig existenta din asta dar este cale foarte lunga si sa fim seriosi cati dintr voi isi petrec toata ziua la calculator in timpul scoli? si am mai citit si faza cu mate ca am 8 stai calm mie unul la It nu prea mi se pare ca ai nevoie de Matematica
Pentru web-design, poate ca nu, dar pentru programare (PHP) matematica este foarte importanta. Cititindu-ti mesajul ma amuzi putin prin modul de exprimare folosit. Nu imi pot inchipui seriozitatea celor 2 ani de studii a coding-ului avand in vedere ca, ai doar 13 ani, si ca, te contrazici cu cei mai mari. Fericit

In fine, am vrut doar sa dezghet putin parerile unora cu privire la domeniul IT (nu ca as fie expert... Suspect). Foarte fericit
Cassius Dio

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

Internet Explorer phpBB3

Mesaj Scris de Haiducu Mier Sept 26, 2012 2:06 pm

Şcoală de instruire politică pentru tinerii lideri.
Haiducu

Haiducu
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 25/09/2012
Internet Explorer phpBB2

Haiducu a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Max777 Joi Sept 27, 2012 10:52 pm

Banjo a scris:Am citit tot ce vreti sa va faceti dar serios cati vor avea aceasta sansa eu nici la liceu nu am intrat inca am 13 ani si ma ocup de 2 ani serios de coding si design etc eu sincer as vrea IT sau ceva gen la calculatoare sami castig existenta din asta dar este cale foarte lunga si sa fim seriosi cati dintr voi isi petrec toata ziua la calculator in timpul scoli? si am mai citit si faza cu mate ca am 8 stai calm mie unul la It nu prea mi se pare ca ai nevoie de Matematica

Inca ai 13 ani. La profil 17. In ce fel te ocupi de coding? Ai urmat tutoriale timp de 2 ani? La 11 nu prea cred ca pustii fac altceva decat sa joace counter strike si sa piarda timpu' de youtube...
De matematica ai nevoie de oriunde, nu neaparat in tot intelesul ei, dar de o parte din ea ai nevoie. Cel putin adunari, scaderi, inmultiri, impartiri, procente, etc. Fericit)
Cei care au ambitie vor reusi mereu sa ajunga unde si-au propus.
Max777

Max777
Membru Forumgratuit

Internet Explorer phpBB3

Mesaj Scris de Asteo600 Vin Noi 02, 2012 5:56 pm

Eu aş vrea să lucrez în IT! Probabil programator de jocuri(sunt bun la mate şi fizică). Poate că sună ciudat, dar aş vrea să ajung la Electronic Arts!
Asteo600

Asteo600
Membru Forumgratuit

Localizare : Bacău
Data înscrierii : 14/10/2012
Internet Explorer phpBB3

http://ontoplay.forumulmeu.ro/
Asteo600 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 5 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum