Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Pagina 2 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul? - Pagina 2 Empty Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Mesaj Scris de .Richard Mier Ian 11, 2012 4:06 am

Rezumarea primului mesaj :

Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard

.Richard
Membru activ

Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Internet Explorer phpBB2

.Richard a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul? - Pagina 2 Empty Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Mesaj Scris de Elle me dit  Lun Ian 30, 2012 9:47 pm

Dupa ce termin liceul vreau sa fac o facultate,sa lucrez in IT.Daca nu reusesc,devin fotograf,pentru ca sunt destul de buna in asta.
Elle me dit 

Elle me dit 
Membru Forumgratuit

Varsta : 27
Localizare : Cluj-Napoca
Data înscrierii : 24/01/2012
Internet Explorer punBB

http://likeafamily.forumz.ro/
Elle me dit  a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul? - Pagina 2 Empty Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?

Mesaj Scris de D'Mentted Joi Feb 02, 2012 12:57 pm

Salut!

Eu sunt pe profil Filologie Bilingv, habar nu am de ce am ales profilul acesta, tot ce stiu este ca eu sunt pasionat de Limba engleza si regie. Cu toate ca am ales filologie bilingv, in timpul liber ma ocup cu programari, graphic design, web design, fotografie, music mixing si montaje video.

Vreau sa imbin utilul cu placutul, si sa lucrez in televiziune...(cred)
D'Mentted

D'Mentted
Membru Forumgratuit

Varsta : 28
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 26/01/2012
Internet Explorer phpBB3

http://grafikspot.forumotion.net/
D'Mentted a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Y2J Joi Feb 02, 2012 8:13 pm

Eu mi-am propus sa lucrez in domeniul IT (La compania Microsift daca am noroc) sau medic.
Iubesc tot ceea ce tine de PC. Chiar sunt "aistent-ul" profesorului de info la clasa.
Din pacate in ultima vreme din "super baiatu" clasei am ajuns un fel de "fiara" deoarece m-am axat mult pe hacking.(Oricum doresc sa ma las).
Modelul meu in domeniul IT sunt cei de la Anonymous .Chiar daca ce fac ei este ilegal,treuie sa recunoasteti ca trebuie sa ai o minte super ca sa poti realiza ceea ce au realizat ei.
Y2J

Y2J
Membru Forumgratuit

Varsta : 28
Localizare : Lost in fg.
Data înscrierii : 05/01/2012
Internet Explorer punBB

http://www.extrem-tutorials.com
Y2J a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de OmyN Dum Feb 12, 2012 6:41 pm

Buna ziua,
Eu as dorii sa ajung cum mi-a recomandat si dirigentele meu un IT Manager ,imi plac foarte mult calculoatoare si mi-am propus ca sa intru la cel mai bun liceu de Matematica-Informatica din orasul meu ,daca nu o sa am noroc as dorii sa devin designer.(Stiu ca suna a fete dar imi plac hainele 👽 )
OmyN

OmyN
Membru Forumgratuit

Varsta : 26
Localizare : Tg-Jiu | Nu ajut pe nimeni prin PM
Data înscrierii : 05/02/2012
Internet Explorer phpBB3

http://www.devilgame.forum.st
OmyN a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de MAXIM2SEMNE Lun Apr 02, 2012 10:10 am

Eu vreau informatician fiindcă decand avea 3 ani eram impresionat si Imi plăcea informatica
MAXIM2SEMNE

MAXIM2SEMNE
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 04/03/2012
Internet Explorer phpBB2

http://www.fg-photoshop.hitforum.ro
MAXIM2SEMNE a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Pyskello Dum Apr 22, 2012 8:42 pm

Aş dori să devină un artist ...
Un artist ... cu tehnologia!
Am văzut acest site italian: ...
şi aş dori să devină la fel de bun ca ei!
Crearea de artă, cu fotografii şi tehnologie!
Pyskello

Pyskello
Membru nou

Varsta : 30
Data înscrierii : 22/04/2012
Internet Explorer phpBB2

http://optionalit@yahoo.it
Pyskello a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Vizitato Dum Apr 22, 2012 8:49 pm

Pyskello, ati fost exclus datorita spamului in primul mesaj.
Un Moderator/administrator a fost deja instintat cu privire la acest topic si se va ocupa de el.
Anonymous

Vizitato
Vizitator

Vizitato a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Stefanss Dum Apr 22, 2012 9:36 pm

Ca sa ajungi la Microsoft trebuie sa ai niste lucrari profesionale, pentru a-i determina pe cei de la Microsoft sa accepte sa lucrezi la ei. Eu unul nu imi pot da seama cat este de dificil acest lucru. Fericit

Totusi, vreau sa devin web-designer si programator de site-uri. Este ocupatia preferata, defapt un hobby, si simt cum avansez pe zi ce trece. Si mai am de studiat o multime de lucruri, - asta stiu.
Stefanss

Stefanss
Membru Forumgratuit

Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Internet Explorer phpBB3

Stefanss a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Covrigel Lun Apr 23, 2012 1:31 am

Eu asi dori sa devin programator dar la cum ma descurc eu la matematica ca din 8 nu ies ...
Dar totusi daca nu pot deveni programator voi deveni cantaret pentru ca imi place foarte mult sa cant Fericit
Covrigel

Covrigel
Membru Forumgratuit

Varsta : 26
Localizare : Prahova
Data înscrierii : 20/04/2012
Internet Explorer punBB

http://web-tutorial.wow3.info/
Covrigel a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Pagnel Lun Apr 23, 2012 10:47 am

Sincer sa zic ca aproape 1 an de lucru cu coduri m-am plictisit, asa ca m-am axat pe design Fericit , in rest imi place cat de cat si in constructii (aveti grija ca va gauresc cu picamerul Fericit ).
Pagnel

Pagnel
Membru Forumgratuit

Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Internet Explorer phpBB3

Pagnel a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Zeus Lun Apr 23, 2012 2:15 pm

Eu dupa ce termin liceul, cel mai probabil voi face facultatea de drept, probabil unora li se pare greu, dar mie nu imi este frica de provocari. Fericit Prin aceasta facultate vreau sa ma las de tot ce tine de PC, eu unul chiar vreau sa ajung cineva, si nu un om care isi pierde zilnic 3-4 ore in fata calculatorului.

Inca nu sunt 100% hotarat in legatura cu ce voi face cand voi termina liceul, mie acum imi plac anumite lucruri, nu pot sa stiu ce lucruri imi vor place peste cativa ani.
Zeus

Zeus
Membru onorific
Membru onorific

Varsta : 27
Localizare : Bucuresti, Romania
Data înscrierii : 19/02/2012
Mulțumiri : 644
Google Chrome phpBB3

https://github.com/zeusmaximus
Zeus a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Mesaj Scris de Mihai_112 Lun Apr 23, 2012 4:21 pm

...

Ultima editare efectuata de catre Mihai_112 in Vin Sept 13, 2013 2:39 pm, editata de 1 ori
Mihai_112

Mihai_112
Membru Forumgratuit

Localizare : Brasov
Data înscrierii : 02/09/2011
Internet Explorer phpBB3

http://romania-extr3m3.forumz.ro/
Mihai_112 a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 2 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum