Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Pagina 2 din 9 • Distribuiţi
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Dupa ce termin liceul vreau sa fac o facultate,sa lucrez in IT.Daca nu reusesc,devin fotograf,pentru ca sunt destul de buna in asta.
Salut!
Eu sunt pe profil Filologie Bilingv, habar nu am de ce am ales profilul acesta, tot ce stiu este ca eu sunt pasionat de Limba engleza si regie. Cu toate ca am ales filologie bilingv, in timpul liber ma ocup cu programari, graphic design, web design, fotografie, music mixing si montaje video.
Vreau sa imbin utilul cu placutul, si sa lucrez in televiziune...(cred)
Eu sunt pe profil Filologie Bilingv, habar nu am de ce am ales profilul acesta, tot ce stiu este ca eu sunt pasionat de Limba engleza si regie. Cu toate ca am ales filologie bilingv, in timpul liber ma ocup cu programari, graphic design, web design, fotografie, music mixing si montaje video.
Vreau sa imbin utilul cu placutul, si sa lucrez in televiziune...(cred)
Eu mi-am propus sa lucrez in domeniul IT (La compania Microsift daca am noroc) sau medic.
Iubesc tot ceea ce tine de PC. Chiar sunt "aistent-ul" profesorului de info la clasa.
Din pacate in ultima vreme din "super baiatu" clasei am ajuns un fel de "fiara" deoarece m-am axat mult pe hacking.(Oricum doresc sa ma las).
Modelul meu in domeniul IT sunt cei de la Anonymous .Chiar daca ce fac ei este ilegal,treuie sa recunoasteti ca trebuie sa ai o minte super ca sa poti realiza ceea ce au realizat ei.
Iubesc tot ceea ce tine de PC. Chiar sunt "aistent-ul" profesorului de info la clasa.
Din pacate in ultima vreme din "super baiatu" clasei am ajuns un fel de "fiara" deoarece m-am axat mult pe hacking.(Oricum doresc sa ma las).
Modelul meu in domeniul IT sunt cei de la Anonymous .Chiar daca ce fac ei este ilegal,treuie sa recunoasteti ca trebuie sa ai o minte super ca sa poti realiza ceea ce au realizat ei.
Buna ziua,
Eu as dorii sa ajung cum mi-a recomandat si dirigentele meu un IT Manager ,imi plac foarte mult calculoatoare si mi-am propus ca sa intru la cel mai bun liceu de Matematica-Informatica din orasul meu ,daca nu o sa am noroc as dorii sa devin designer.(Stiu ca suna a fete dar imi plac hainele )
Eu as dorii sa ajung cum mi-a recomandat si dirigentele meu un IT Manager ,imi plac foarte mult calculoatoare si mi-am propus ca sa intru la cel mai bun liceu de Matematica-Informatica din orasul meu ,daca nu o sa am noroc as dorii sa devin designer.(Stiu ca suna a fete dar imi plac hainele )
Eu vreau informatician fiindcă decand avea 3 ani eram impresionat si Imi plăcea informatica
Aş dori să devină un artist ...
Un artist ... cu tehnologia!
Am văzut acest site italian: ...
şi aş dori să devină la fel de bun ca ei!
Crearea de artă, cu fotografii şi tehnologie!
Un artist ... cu tehnologia!
Am văzut acest site italian: ...
şi aş dori să devină la fel de bun ca ei!
Crearea de artă, cu fotografii şi tehnologie!
Pyskello, ati fost exclus datorita spamului in primul mesaj.
Un Moderator/administrator a fost deja instintat cu privire la acest topic si se va ocupa de el.
Un Moderator/administrator a fost deja instintat cu privire la acest topic si se va ocupa de el.
Vizitato- Vizitator
Ca sa ajungi la Microsoft trebuie sa ai niste lucrari profesionale, pentru a-i determina pe cei de la Microsoft sa accepte sa lucrezi la ei. Eu unul nu imi pot da seama cat este de dificil acest lucru.
Totusi, vreau sa devin web-designer si programator de site-uri. Este ocupatia preferata, defapt un hobby, si simt cum avansez pe zi ce trece. Si mai am de studiat o multime de lucruri, - asta stiu.
Totusi, vreau sa devin web-designer si programator de site-uri. Este ocupatia preferata, defapt un hobby, si simt cum avansez pe zi ce trece. Si mai am de studiat o multime de lucruri, - asta stiu.
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Eu asi dori sa devin programator dar la cum ma descurc eu la matematica ca din 8 nu ies ...
Dar totusi daca nu pot deveni programator voi deveni cantaret pentru ca imi place foarte mult sa cant
Dar totusi daca nu pot deveni programator voi deveni cantaret pentru ca imi place foarte mult sa cant
Sincer sa zic ca aproape 1 an de lucru cu coduri m-am plictisit, asa ca m-am axat pe design , in rest imi place cat de cat si in constructii (aveti grija ca va gauresc cu picamerul ).
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Eu dupa ce termin liceul, cel mai probabil voi face facultatea de drept, probabil unora li se pare greu, dar mie nu imi este frica de provocari. Prin aceasta facultate vreau sa ma las de tot ce tine de PC, eu unul chiar vreau sa ajung cineva, si nu un om care isi pierde zilnic 3-4 ore in fata calculatorului.
Inca nu sunt 100% hotarat in legatura cu ce voi face cand voi termina liceul, mie acum imi plac anumite lucruri, nu pot sa stiu ce lucruri imi vor place peste cativa ani.
Inca nu sunt 100% hotarat in legatura cu ce voi face cand voi termina liceul, mie acum imi plac anumite lucruri, nu pot sa stiu ce lucruri imi vor place peste cativa ani.
...
Ultima editare efectuata de catre Mihai_112 in Vin Sept 13, 2013 2:39 pm, editata de 1 ori
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» As vrea un script sa nu mai imi fure nimic dupa forum
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
Pagina 2 din 9