Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Pagina 9 din 9 • Distribuiţi
Pagina 9 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Instructor de fitness
În momentul ăsta sunt la un liceu cu profil real, însă parcă doresc să merg pe jurnalism sau pe drept după ce termin. Sper să reuşesc, dar pentru asta nu e nevoie doar de speranţă, ci şi de muncă şi ambiţie.
Vreau să mă fac un mare fotbalist că am jucat de la 6-7 ani și acum îmi place si joc cam mereu .
Cosmin a scris:Probabil ca ideea era Ce ai vrea sa ajungi dupa terminarea studiilor?. Nu ajungi nici vanzator de ziare mai nou doar cu 12 clase, toti cer cate o facultate (doar daca nu vrei sa tragi ca magaru' toata viata cu un salariu minim pe economie).
Ma rog, din pacate mai nou mai toti se feresc de scoala mai rau ca dracu' de tamaie si prefera sa ramana cu 12 clase decat sa mai urmeze cativa ani de cursuri superioare, iar mai tarziudaca se trezesco sa regrete.
Insa sa nu ma abat de la subiect: dupa ce termin liceul as prefera sa ajung student.
Din pacate invatamantul din zilele noastre e egal cu zero, nu-i de mirare ca multi renunta la studii. Ori ca ai 12 clase ori ca ai terminat o facultate (sau sapte) sunt sanse la fel de mari "sa tragi ca magaru' toata viata pe un salariu minim". Scoala nu te pregateste pentru un drum bun in viata, nu te ajuta sa iti descoperi talentele si pasinuea cu ajutorul carora sa realizezi ceea ce iti place in viata.
Pagina 9 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» As vrea un script sa nu mai imi fure nimic dupa forum
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
» As Vrea Un Index !
» din: C4Strike
» As vrea si eu un cherar !
» Salut aș vrea și eu ceva.
Pagina 9 din 9