Cum v-ati ales numele forumului?
Pagina 9 din 9 • Distribuiţi
Pagina 9 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
darKzeR, ați primit warn pentru spam. Vă rog să nu mai postați linkuri externe platformei forumgratuit fără acordul unui membru al staff-ului.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Mulțumesc pentru înțelegere!
Vizitator- Vizitator
Poi, ma jucam SAMP pe un server de roleplay si ma uitam pe telefon pe partajarea la un băiat cum făcea un forum phpbb si m-am gândit sa ma apuc si eu de ceva ca si așa in ultima vreme nu aveam ce face si i-am pus numele de: SAMP SUPPORT pentru ca oferim ajutor legat de samp.
Eleven = 11
CS = Jocul favorit.
CS = Jocul favorit.
Am ales adresa forumului dintr-o pura intamplare , ats10
Inainte jucam samp pe un sv de stunt si am intrat pe forumul lor si arata bine si am zis sami fac si eu un forum.
Si mam gandit la:
crazy=nebun
gaming=gaming
Si mam gandit la:
crazy=nebun
gaming=gaming
Simplu, am ales din andresele de la fg
Comunitate de gaming numită TechSolution .
La mine nu este asa diferit, ma jucam Counter Strike cu numele de ninjaboyExtream, dupa m-am gandit ceva timp cum sa pun numele si m-am hotarat sa pun Cs.ExtreamGlobal.
Pagina 9 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Numele forumului pe centru.
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
Pagina 9 din 9