Cum v-ati ales numele forumului?
Pagina 4 din 9 • Distribuiţi
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
pai am un forum despre jocuri!(nu este doar al meu )
si l-am botezat Igamed=Internet games database
si l-am botezat Igamed=Internet games database
Un forum pentru discutii generale am avut.
L-am botezat E-Life din motiv ca se vorbeste despre viata reala si nu numai.
L-am botezat E-Life din motiv ca se vorbeste despre viata reala si nu numai.
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Vreau sa va lamuresc pe toti: AM FOLOSIT O VARIABILA care va afiseaza numele automat.Daca va deconectati afiseaza Draga vizitator sau ceva de genul, nu vreau sa-mi aud vorbe ca ce-am eu cu voi, poate sa primesc si reclamatii!
Vizitato- Vizitator
Bambi a scris:Vreau sa va lamuresc pe toti: AM FOLOSIT O VARIABILA care va afiseaza numele automat.Daca va deconectati afiseaza Draga vizitator sau ceva de genul, nu vreau sa-mi aud vorbe ca ce-am eu cu voi, poate sa primesc si reclamatii!
Nu-ti fa griji, ignora-i pe aia. Stiu eu ce e o variabila
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Forumul meu a fost botezat de partenerul meu de afaceri
Nu a fost greu ) Am vreo 4 forumuri cu teme diferite - 3 pe forumgratuit,unul pe alt suport - dar primul HindiForever a fost o revelatie divina :p , al doilea am vrut sa fie ceva general si l-am denumit WorldFans, al treilea l-am creat special doar pentru un serial supranatural din India - pkyekromania (pentru ca este singurul forum de pe net in romana dedicat acestui serial) si al patrulea este tot creat special pentru un singur serial, chhoti-bahufans
Ai vro 4 forumuri pe care plagiezi..mda mda..pe ultimul forum furand numele de la forumul lui alexnica si ET..Mda..inteleg
TheBestInTheWorld- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2011
Esti prea mic pentru afaceriThe Unique a scris:Forumul meu a fost botezat de partenerul meu de afaceri
On: In primul rand am dorit ca sa fie despre coding forumul meu si mi-a venit in gand cuvintul libertate, si m-am gandit ca ar fi frumos sa il traduc in engleza, deci, free-coding! Dar nu ma ocup de el la moment...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
dupa rezultatele afisate de google adwords in ceea ce priveste cautarile lunare globale
Pai m-am gandit la inceput un nume de comunitate de counter strike + metin2..si miau venit multe idei pe care leam uitat bine inteles dar am ales UnlimiteD cu prescurtarea UmD.
M-am gandit la ceva simplu de retinut, care sa fie la general, sa defineasa o comunitate, ci nu lucrurile cu care el se va ocupa si topicurile care se vor deschide in el.
In general imi aleg nume la forumuri cat mai clare.
In general imi aleg nume la forumuri cat mai clare.
Eu mi l-am ales in functie de ce am vrut sa fie pe el.
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Numele forumului pe centru.
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
Pagina 4 din 9