Cum v-ati ales numele forumului?
Pagina 5 din 9 • Distribuiţi
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
Am un forum de fifa,m-a saturarsem de nume gen: fifa-best,fifa-red,fifa-blue.....asa ca am evoluat si a devenit fifaevolution!
Numele forumul meu l-am ales pentru a comunica cu cati mai multi oamenii...se numeste Un cuvant pentru fiecare! Un fel de socializare unde fiecare ne spunem pareri, pro si contra unde ne petrecem timpul liber atunci cand dorim sa ne recreem.
Viitorul meu nume de forum va fi sigur ceva legat web-design. Insa, imi este cam lene.
invisible- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : United States {My new browser - Chrome}
Data înscrierii : 02/11/2011
Mulțumiri : 0
șop a scris:Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
despre mine e vorba??
Eu Soft-ART lam ales deoarece mam gandit la Soft de la SoftDesign si Art de la designart
Eu momentan n-am nici un forum.Sunt Asistent pe forumul ''Phpbb-Online'' si eu cred ca se gandeasa la Phpbb si m-a vazut pe mine ONLINE
șop a scris:Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Pur si simplu m-am gandit la un nume (care sa imi reprezinte tema de baza a forumului) si dupa am continuat cu design... restul ramane sa il amenajez ca atare.
Britomartis- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 18/12/2011
Mulțumiri : 0
pai cineva a avut un design facut.si am zis decat sa fac altu mai bine imi fac forum cu numele acela si designu acela
Eu Foru-Girls. M-am gandin Forum+ Girls -> Forum de fete.
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
A fost destul de greu sa aleg numele. Aveam multe optiuni dar am ales-o pe cea mai frumoasa :
Numele forumului a fost propus de un utilizator,iar cand ne-am hotarat sa cumparam un domeniu l-am folosit!
Mam gandit sa fac un forum destinat cs-ului si mam gandit la ExtreamCS.
deoare ce:
extream=extrem
cs=cs
Adica se joaca cs si se discuta la nivel extrem.
deoare ce:
extream=extrem
cs=cs
Adica se joaca cs si se discuta la nivel extrem.
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Numele forumului pe centru.
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
Pagina 5 din 9