Cum v-ati ales numele forumului?
Pagina 2 din 9 • Distribuiţi
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
Nu sunteti asa populari pe cat credeti, am folosit codul
//Cum v-ati ales LIKEGFX? Vreti sa pricepeti ca intreb CUM nu cand sau DE CE sau ce faceti cu el??
- Cod:
{USERNAME}
//Cum v-ati ales LIKEGFX? Vreti sa pricepeti ca intreb CUM nu cand sau DE CE sau ce faceti cu el??
Vizitato- Vizitator
Pai,eu am ales AdaTutorials pentru ca Ada e numele meu si pe forum vor fi tutoriale!
NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator
Pai eu am ales farmerama fiindca forumul este chiar despre cunoscutul joc Farmerama
Ultima editare efectuata de catre ~papy~ in Vin Mai 06, 2011 6:30 pm, editata de 2 ori
In primul rand.
Care este faza cu mine?
Care este faza cu mine?
A fost pur şi simplu primul cuvânt care mi-a venit în minte...
Scuze dragă, m-am grăbit. Ce să-mi faci dacă-s n00b.
Bai copilasi, sunteti niste nimicuri pe forumgratuit(scuzati-mi limbajul)NU SUNTETI POPULARI! AM folosit o variabila care va arata numele, nu v-am folosit pe voi, ca pentru mine nu contati absolut deloc astia care zic: ce populari suntem.
Vizitato- Vizitator
Miros scandal *se trânteşte pe canapea cu punga de popcorn în braţe*Bambi a scris:Bai copilasi, sunteti niste nimicuri pe forumgratuit(scuzati-mi limbajul)NU SUNTETI POPULARI! AM folosit o variabila care va arata numele, nu v-am folosit pe voi, ca pentru mine nu contati absolut deloc astia care zic: ce populari suntem.
Oau, ce popular sunt, nu-mi vine sa cred ca m-ati invitat la discutie si nu v-am raspuns...scuze, nu m-am putut abtine
Cum mi-am ales numele forumului? Pai, a fost destul de greu, mi-au venit o groaza de idei in minte (au fost peste 30 de nume), dar din pacate majoritatea erau luate, gasisem foarte multe nume care imi placeau, dar din pacate nu le-am putut lua. Apoi, dupa multe incercari, m-am gandit la un forum global si asa l-am botezat Global4um (sper sa nu se considere reclama). A fost destul de greu sa il aleg, mi-a luat ceva timp, mai ales ca inainte de a avea domeniu, avem alt nume pe care nu l-am putut cumpara ca era deja luat
Cum mi-am ales numele forumului? Pai, a fost destul de greu, mi-au venit o groaza de idei in minte (au fost peste 30 de nume), dar din pacate majoritatea erau luate, gasisem foarte multe nume care imi placeau, dar din pacate nu le-am putut lua. Apoi, dupa multe incercari, m-am gandit la un forum global si asa l-am botezat Global4um (sper sa nu se considere reclama). A fost destul de greu sa il aleg, mi-a luat ceva timp, mai ales ca inainte de a avea domeniu, avem alt nume pe care nu l-am putut cumpara ca era deja luat
Ultima editare efectuata de catre DarkStar in Joi Mai 05, 2011 11:33 am, editata de 1 ori
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
I'll love you forever for saying that, dude.DarkStar a scris:Oau, ce popular sunt, nu-mi vine sa cred ca m-ati invitat la discutie si nu v-am raspuns...
Eeee,de aici se isca scandalurile.Mai bine sa nu ne enervam,sa nu facem scandal pe formul de suport.Bai copilasi, sunteti niste nimicuri pe forumgratuit(scuzati-mi limbajul)NU SUNTETI POPULARI! AM folosit o variabila care va arata numele, nu v-am folosit pe voi, ca pentru mine nu contati absolut deloc astia care zic: ce populari suntem.
PS:A vazut un administrator ce a scris ala?
Eu nu inteleg ce ai cu mine,nici macar nu te-am mai vazut pe forum.Pana sa imi spui mie ca incalc regulile te uiti la bara mea warn si la a ta,si apoi iti permiti sa scri tu asa aberatii.Daca mi-am scris numele forumului intr-un topic,te invit sa-mi dai PM cu el sau sa-l pui aici sa-l vada toti.Acuzi asa pe nedrept?( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Edge )
Atunci si numai atunci cand incalc vreo regula care se vede in bara mea warn ,atunci sa comentezi.Eu de aici nu mai postez,nu vreau sa activez pe subiecte deschise de......
Oricum voi vorbi cu un admin,probabil Luky ..poate Ina sa vad si eu cand mi-am scris numele de la forum intr-un topic.(ca il am in profil,la adresa forumului dvs asta e alta.)
Scuze, este codul:
- Cod:
{USERNAME}
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Numele forumului pe centru.
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat