Cum v-ati ales numele forumului?
Pagina 3 din 9 • Distribuiţi
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
Eu ma ales Counter-Strike pentru ca este un forum despre Counter-Strike
Ceva de fifa:)
dBlex- Membru nou
Data înscrierii : 06/05/2011
Mulțumiri : 0
dBlex, ar fi ideal sa va editati mesajul si sa ne spuneti de ce ati ales numele forumului si nu doar ce. Multumim!
Dap ce am patit ? eu dece zici draga ^SkillZoR^Addict ?
deci eu am clan de cs si am staat foart putin sa ma gandesc la numele asta skillzor
skill=indemanare
zor=nu ins nik cred eu dar da bine ,,cuvantului"
deci eu am clan de cs si am staat foart putin sa ma gandesc la numele asta skillzor
skill=indemanare
zor=nu ins nik cred eu dar da bine ,,cuvantului"
^SkillZoR^Addict, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
salut
primul meu forum pe care l-am creat a fost foarte dificil de ales
aveam un clan de counter strike si nu stiam ce forum sa ii fac
numele clanului era pLay si erau prea multe forumuri care contineau "play"
jucand anagrame am inversat literele si am obtinul din "pLay" "ApLy" dar tot nu era de ajuns.vroiam sa imi fac o comunitate mare care in timp sa hostez server de cs si sa imi iau un domeniu .ro
intrebarea mea era tot timpul "ce nume sai pun la forum ca pe viitor sa ramana un nume populat?si asa mi-a venit in minte ApLy-ZoNe.Ro"
de ce acest nume?
stiam destule comunitata care aveau terminatia "zone.ro"
eu aveam clanu "ApLy" si asa ca am facut o legatura intre ele
din pacate unul din membri a postat ceva cu drept de autor si forumul mi-a fost inchis de onlineguardiannet
mie imi trebuia un alt forum urgent ca trebuie sa imi iau un domeniu
asa ca dupa ce mi-au inchis forumul am ales un nou nume "http://OriginalPlayZone.forumer.ro" si cu lectia deja invatata fiecare postare este verificvata chiar de mine daca are drept de autor
daca nu are drept de autor ramane dar daca nu va fi stearsa.cat despre tutoriale cs,photoshop si celelalte nu sunt permise decat cele propri.
Motoul Meu Este acum "Munca Mea E Doar A Mea,si NImeni NU Va Schimba Asta"
primul meu forum pe care l-am creat a fost foarte dificil de ales
aveam un clan de counter strike si nu stiam ce forum sa ii fac
numele clanului era pLay si erau prea multe forumuri care contineau "play"
jucand anagrame am inversat literele si am obtinul din "pLay" "ApLy" dar tot nu era de ajuns.vroiam sa imi fac o comunitate mare care in timp sa hostez server de cs si sa imi iau un domeniu .ro
intrebarea mea era tot timpul "ce nume sai pun la forum ca pe viitor sa ramana un nume populat?si asa mi-a venit in minte ApLy-ZoNe.Ro"
de ce acest nume?
stiam destule comunitata care aveau terminatia "zone.ro"
eu aveam clanu "ApLy" si asa ca am facut o legatura intre ele
din pacate unul din membri a postat ceva cu drept de autor si forumul mi-a fost inchis de onlineguardiannet
mie imi trebuia un alt forum urgent ca trebuie sa imi iau un domeniu
asa ca dupa ce mi-au inchis forumul am ales un nou nume "http://OriginalPlayZone.forumer.ro" si cu lectia deja invatata fiecare postare este verificvata chiar de mine daca are drept de autor
daca nu are drept de autor ramane dar daca nu va fi stearsa.cat despre tutoriale cs,photoshop si celelalte nu sunt permise decat cele propri.
Motoul Meu Este acum "Munca Mea E Doar A Mea,si NImeni NU Va Schimba Asta"
Primul nume al forumului meu a fost intitulat Extrem Zone, dupa un nume de server de Counter-Strike, dupa o anumita perioada de timp am fost axat pe Graphics Design si Tutoriale.
M-am consultat cu cativa prieteni si am luat hotararea de a sterge Zone si al inlocui cu Tutorials. Multi spun ca numele (Extrem Tutorials) este cam ciudat, dar din punctul meu de vedere este cel mai original nume pe care il stiu. In ciuda faptului ca exista oameni care ma copiaza la indigo, eu voi incerca sa iau masurile corecte pentru aceste fapturi.
Bambi sa stii ca nu conteaza ce nume dai forumului tau, conteaza mai mult ce le oferi membrilor. Degeaba ai un nume original pe care nu-l mai detine nimeni daca nu gasesti o solutie pentru ati atrage membri.
Asta e parerea mea, daca vrei poti so si ignori deoarece fiecare om este liber sa faca ce vrea din forumul sau.
M-am consultat cu cativa prieteni si am luat hotararea de a sterge Zone si al inlocui cu Tutorials. Multi spun ca numele (Extrem Tutorials) este cam ciudat, dar din punctul meu de vedere este cel mai original nume pe care il stiu. In ciuda faptului ca exista oameni care ma copiaza la indigo, eu voi incerca sa iau masurile corecte pentru aceste fapturi.
Bambi sa stii ca nu conteaza ce nume dai forumului tau, conteaza mai mult ce le oferi membrilor. Degeaba ai un nume original pe care nu-l mai detine nimeni daca nu gasesti o solutie pentru ati atrage membri.
Asta e parerea mea, daca vrei poti so si ignori deoarece fiecare om este liber sa faca ce vrea din forumul sau.
Vizitato- Vizitator
Eu am o comunitate meteo, Meteorologie Bucuresti!, link sters
meteoman, ati primit warn pentru spam. Va rog sa va promovati forumul doar in sectiunea potrivita, nu in orice topic.
On: Pai totul a inceput de la o comunitate de cs Dupa care am descoperit ceva mai interesant si mai util decat cs, si anume codingul. Iar primul meu forum avea numele serverului de cs..
Off: Si care va fi durata banului daca imi vei da..? Kegan... ( nu pot trimite pm )
Off: Si care va fi durata banului daca imi vei da..? Kegan... ( nu pot trimite pm )
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Numele forumului pe centru.
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
Pagina 3 din 9