Cum v-ati ales numele forumului?
Pagina 7 din 9 • Distribuiţi
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
Scuze .
Numele forumului nu eu l-am ales deoarece nu ii pe adresa mea de email .Dar is tot ca un fel de fondator.
Numele forumului nu eu l-am ales deoarece nu ii pe adresa mea de email .Dar is tot ca un fel de fondator.
Pai numele meu e porecla, pentru ca sunt foarte rea cu baietii imi spun Diavolita.
Pai m-am gandit umpica ,cuvantul eglezesc : Assault = asaltat ,si de la harta de la couter strike cs_assault
De la clanul meu de cs
Pur si simplu mi-a venit in minte pe cand jucam cs.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Eu am ales numele forumului personal , singur.Nu am tinut cont de pareri etc . Am ales ceva sugestiv , care sa ma reprezinte pe mine si evident , sa sune bine!
Help-Ssc este un nume de comunitate cu ajutatoare nise pare foarte mijto
Mie mi-a plăcut acest ö şi am încercat să dezolt numele.
Wöland- Membru nou
Data înscrierii : 21/07/2013
Mulțumiri : 0
Sincer să fiu fm este fg doar că în engleză şi software mi-a venit din greşeală să zicem aşa , mă gândeam la ceva nou , şi mi-a trecut prin minte o parte importantă a calculatorului , softwareul , aşa că am pus fmsoftware fiind o parte imporantă a forumotion .
Numele site-ului a fost ales dupa jocul pe care il joc si anume fifa07, chiar daca este vechi a ramas insa unul dintre cele mai jucate jocuri.
M-am gandit la descarcare )
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Numele forumului pe centru.
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?
» Numele forumului colorat
» cum schimb numele forumului?
» Nu se modifica numele forumului!
» Cum pot schimba numele forumului ?