De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Pagina 6 din 20 • Distribuiţi
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Rezumarea primului mesaj :
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
Ultima editare efectuata de catre Matei. in Joi Dec 23, 2010 11:17 pm, editata de 1 ori
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Re: De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Vad ca mi-a fost sters mesajul din acest topic, criticile negative nu se accepta?
Pacat, pot enumera cel putin vro 10 motive pentru n-ar trebui sa alegeti forumgratuit.
Pacat, pot enumera cel putin vro 10 motive pentru n-ar trebui sa alegeti forumgratuit.
Mulumim si tie Darkspectre ... daca doresti un astfel de topic, poti sa postezi la tine pe forum.
Nu vad ce legatura are forumul meu cu un topic de pe forumul oficial de suport, dar ma rog, daca tu vezi vre-o una...... daca doresti un astfel de topic, poti sa postezi la tine pe forum.
Eu spuneam ca mi-ati sters(cenzurat) mesajul in care precizam cateva adevaruri despre acest serviciu, fapt care m-a deranjat, dar probabil ca nu m-a deranjat pe mine mai mult, decat v-au deranjat pe voi cateva realitati expuse de mine.
Deasemenea in mesaj nu incalcam nici o regula, nu jigneam pe nimeni, spuneam doar cateva lucruri despre forumgratuit, asa ca, in continuare nu vad ce mi-ati cenzurat mesajul, si in continuare, astept sa imi raspunzi la intrebare, pe care vad ca trebuie sa o repet:
Vad ca mi-a fost sters mesajul din acest topic, criticile negative nu se accepta?
Cu placere.ezlidor a scris:Mulumim si tie Darkspectre
Nu stiu eu sa citesc si sa inteleg aceasta intrebare: "De ce ati ales forumgratuit.ro ?" ? ... Din cate imi dau eu seama, trebuie sa spunem de ce am ramas pe aceasta platforma, de ce o folosim, ... nu sa scriem ce nu ne place sau ce problema apar ...
Ca pe orice server / platforma web apar si erori / buguri sau mici dezavantaje, dar acest lucru il puteti sesiza administratorului si vor fi inaintate catre tehnicieni pentru a fi rezolvate ...
Daca nu sunteti multimit de raspunsul meu, spune-ti-mi si il voi ruga pe Luky sa iti raspunda.
O seara frumoasa!
Ca pe orice server / platforma web apar si erori / buguri sau mici dezavantaje, dar acest lucru il puteti sesiza administratorului si vor fi inaintate catre tehnicieni pentru a fi rezolvate ...
Daca nu sunteti multimit de raspunsul meu, spune-ti-mi si il voi ruga pe Luky sa iti raspunda.
O seara frumoasa!
Eu am ales acest forum deoarece este simplu de utilizat si foarte complex.
este foarte usor de facut si e gratuit ....si vreau sa dezvolt forumul pe care il am ..vreau sa fac 4 servere si sa fiu cel mai mare ...dar nuj cum sa bag servere in comunitate adik sami arata numaru de playeri sau mapa ca un treiungi cum e pe alte forumuri cum ?
Am ales forum gratuit deoarece este usor de manevrat
Vizitato- Vizitator
Usor de manevrat,gratis si o gama larga de teme
Sincer pt a vorbi cu mamici k si mine si pt ca fusesem pe un forum care s-a inchis!
Mi se pare cea mai buna platforma. simpla dar in acelasi timp daca ai cateva cunostinte generale despre forumuri poti ajunge cu un forum foarte departe. Super TARE, il aranjezi cum vrei tu si presimt ca nu se opresc aici
darkspectre a scris:Vad ca mi-a fost sters mesajul din acest topic, criticile negative nu se accepta?
Eu de critica pozitiva n-am auzit decit pe vremea impuscatului
Cu toate cele 10 motive de care vorbesti, probabil ca exista si alte 10 pentru care putem totusi sa alegem forumgratuit. Si in mod bizar, totusi inca ai un forum pe aceasta platforma, nu? Interesant ar fi sa stim de ce inca folosesti forumgratuit cu toate cele x motive care ar trebui sa te tina departe
Pai am ales aceasta platforma pentru ca
1. Are teme frumoase
2. Este simpla
3. Te ajuta membrii de la help.forumgratuit.ro
4. Si ca imi place
1. Are teme frumoase
2. Este simpla
3. Te ajuta membrii de la help.forumgratuit.ro
4. Si ca imi place
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Subiecte similare
» Meniul ales de mine
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
Pagina 6 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum