De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Pagina 13 din 20 • Distribuiţi
Pagina 13 din 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Rezumarea primului mesaj :
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
Ultima editare efectuata de catre Matei. in Joi Dec 23, 2010 11:17 pm, editata de 1 ori
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Re: De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Em am ales ForumGratuit Deoarece este unul dintre cele mai populare platforme pentru forumuri si iti ofera sansa de a crea un intreg website prin gestiunea codurilor HTML , mai mult de-atat este foarte simplu de folosit , categoriile se creaza usor , gestiunea widgeturilor este foarte simpla si in schimb ai acces la templateul forumului propriu si il poti imbunatati , o mare parte din javascripturi merg pe forum , si daca esti putin ingenios poti crea ceva foarte surprinzator
Am ales acest forum pentru ca este simplu de manevrat.
Poti face orice intr-o milisecunda.
Poti face orice intr-o milisecunda.
Eu am ales aceasta platforma,deoarece este usor de navigat si de administrat!
In primul rand pentru ca este gratuit, iar in al doilea rand pentru ca pot gasi usor suportul necesar.
Am ales forumgratuit.ro pentru are foarte multe teme ,este usor de personalizat,si are panoul de control foarte complex
Eu Am ales ForumGratuit fiindcă este una din cele mai folosite platforme si îți poți crea propriul forum si personaliza foarte ușor cu ajutorul codurilor:CSS,HTML,BBcode!Poți realiza ceva dacă intri pe ForumGratuit!
Am ales forumgratuit,deoarece este o platforma usor de moderat,navigat si forumul de suport te ajut la fiecare problema.
Sincer , este o intrebare foarte foarte simpla , deoarece , atunci cand nu aveam habar ce e ala un forum , am invatat , usor sa ma informez , si incet incet mi-am facut forum-ul meu , pentru ca ForumGratuit , este o platforma de bun simt , care stie cum sa-si tina utilizatorii , prin gama larga de teme , (3000 , incredibil) si prin suportul gratuit , care este foarte folositor si foarte bine detaliat .
Eu am ales platforma ForumGratuit,deoarece este foarte usor de moderat si de navigat.
Am ales FG fiindca este gratis si usor de manevrat. Cea mai tare facilitate este ca e gratis !
Eu am ales ForumGratuit pentru ca este o platforma foarte usor de manevrat (in ale codingu-lui)
Ca sa lucrezi pe un forum cu domeniu ai nevoie de foarte multe cunostinte.
Pe aceasta platforma se poate lucra si cu cunostinte minime + ca este gratuita.
Pe aceasta platforma se poate lucra si cu cunostinte minime + ca este gratuita.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 13 din 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Subiecte similare
» Meniul ales de mine
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
Pagina 13 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum