De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Pagina 7 din 20 • Distribuiţi
Pagina 7 din 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Rezumarea primului mesaj :
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
, de ce ai ales sa iti creezi un forum de pe platforma www.forumgratuit.ro ?
E o intrebare simpla, de pe urma acestei intrebari se pot discuta multe chestii necesare pentru cei care nu au aflat inca de acest serviciu.
Ultima editare efectuata de catre Matei. in Joi Dec 23, 2010 11:17 pm, editata de 1 ori
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Re: De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Am ales forumgratuit pentru că:
- este gratuit
- uşor de administrat , şi foarte complex
- adresă gratuită , hosting gratuit
- o gama largă de teme
- deţine un forum de suport
- este gratuit
- uşor de administrat , şi foarte complex
- adresă gratuită , hosting gratuit
- o gama largă de teme
Ech0 a scris:
crezi ca alte servicii nu au forum de suport?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
mi-a placut mult!
Imi cer scuze ca am postat aici dar am postat deoarece nu am putut deschide un topic la discutii generale Multumesc
DarkStar - unele platforme nu au forum de suport in limba romana.
EastSider, postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore (iar in aceasta sectiune nu sint permise de loc). Va rog sa fiti mai atent si sa cititi regulamentul forumului de suport. Multumesc!
EastSider, postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore (iar in aceasta sectiune nu sint permise de loc). Va rog sa fiti mai atent si sa cititi regulamentul forumului de suport. Multumesc!
Ina a scris:DarkStar - unele platforme nu au forum de suport in limba romana.
Da probabil acele platforme nu sunt destul de accesate in romania , dar majoritatea platformelor mari ca sa zic asa au suport in limba romana
Ps: Gata cu off-topicu si lucrurile negative despre fg ca , o sa ne fie sterse mesajele
Vizitato- Vizitator
poti alege ceva in ciuda altui lucru ... nu crezi ? poate am ales forumgratuit in ciuda faptului ca are multe erori dar pentru ca este gratuit .ezlidor a scris:Nu stiu eu sa citesc si sa inteleg aceasta intrebare: "De ce ati ales forumgratuit.ro ?" ? ... Din cate imi dau eu seama, trebuie sa spunem de ce am ramas pe aceasta platforma, de ce o folosim, ... nu sa scriem ce nu ne place sau ce problema apar ...
in fine parerea mea asta este ... dar poate Nu stiu eu sa citesc si sa inteleg aceasta intrebare: "De ce ati ales forumgratuit.ro?" ? ... Din cate imi dau eu seama, trebuie sa spunem de ce am ramas pe aceasta platforma, de ce o folosim, ... cu tot cu ce nu ne place sau ce problema apar ...
nu stiu care este viziunea voastra asupra crticii , si este dreptul vostru sa aveti propria parere , dar critica este de cele mai multe ori pozitiva , cand cineva te critica ca nu faci ceva bine , te ambitionezi , asa si forumgratuit , ii criticiam , iar ei pun anunturi pe forum de genul : "This bug will be fixed soon" etc .Ina a scris:Eu de critica pozitiva n-am auzit decit pe vremea impuscatului
cat despre aceasta platforma , ofera multe , desii are unele limitari se mai fac surprize si le maresc ... iar surprizele astea sunt punctul forte , sau cel putin lucrul care imi place la fg . deasemena se fac aceste actualizari destul de des , se organizeaza concursuri , se ifera chiar si domenii , mai ales pentru cei ce abia intra in aceasta lume a internetului si nu vor sa investeasca , au combinat mai multe tipuri de forum ... prezentand si scripturi de vbbuletin si nu numai ... iar totul este "moka" ...
un alt punct forte ar fi suportul , avand vreo 8-9 sau mai multe forumuri de suport ... si pe langa asta catalogul forumurilor , hitskyn ... topicgratuit sunt niste lucruri foarte importante , mai ales pentru promovarea forumului . dar din pacate totul are si partea sa mai putin frumoasa ....
- Spoiler:
- Salutare tuturor prietenilor , fanilor , dusmanilor mei sa speram ca nu se face vreo magie si imi dispare mesajul ... ar fi lipsa de bun simt din partea unora si bine inteles , interzicerea la libera exprimare , suntem oameni , gandim si ne exprimam liber ...
Hai sa fim sanatosi , noapte buna
cdralex, bine ai revenit pe forum! Stii ca esti la al 9-lea cont ? => BANN
Pt ca e usor de folosit , gratis si teme foarte frumoase
stiu, ma refeream ca nu e singurul serviciu cu suport in limba romanaIna a scris:DarkStar - unele platforme nu au forum de suport in limba romana.
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 7 din 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Subiecte similare
» Meniul ales de mine
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
» Cum v-ati ales numele forumului?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Se poate face intrun subiect fundal la textul ales cu vreun cod ?
» Salut @ForumGratuit.ro
Pagina 7 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum