De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
Salut! Am o problema la Widget-uri.
Am widget-ul cu statistici pus aici :
Uita-ti unde imi arata acel widget:
Optiunile widget-ului
Versiunea temei este PunBB
Am widget-ul cu statistici pus aici :
Uita-ti unde imi arata acel widget:
Optiunile widget-ului
Versiunea temei este PunBB
Re: De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
Vad ca ai si alte widget-uri, aceste probleme deobicei apar cand nu ai format bine un cod.. verificati widget-urile pe care le-ai creat si cauta erori in coduri
Exemplu, daca ai uitat sa pui un ending (</sfarsit>) cum ar fi <center> </center>
Exemplu, daca ai uitat sa pui un ending (</sfarsit>) cum ar fi <center> </center>
Vizitato- Vizitator
Re: De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
Rezolvat. Exista o problema la un widget.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» De ce imi arata alta tara decat cea din care sunt?
» Cum mut widget-urile dintr-o parte in alta.
» Subforumurile mile da una sub alta eu vreau una langa alta
» Problema in topic locatie
» De ce ati ales forumgratuit.ro ?
» Cum mut widget-urile dintr-o parte in alta.
» Subforumurile mile da una sub alta eu vreau una langa alta
» Problema in topic locatie
» De ce ati ales forumgratuit.ro ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum