Meniul ales de mine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Meniul ales de mine
intri in PA=>Afisare=>Imagioni si culori=>Administrare imagini si dai hide la imaginea din dreptul meniului care nu vrei sa mai apara ar trebui sa mearga
NoMusic, nici vorba sa fie aceasta solutiaa
a[href="/calendar"]{display: none;} pentru calendar
a[href="/faq"]{display: none;}
a[href="/portal"]{display: none;}
etc
a[href="/calendar"]{display: none;} pentru calendar
a[href="/faq"]{display: none;}
a[href="/portal"]{display: none;}
etc
Mulmumesc frumos Y2J (Codurile date trebuie introduse in PA -> Afisare -> Culori -> Foaie de stil CSS) si am mai descoperti si eu o metoda dar a mea este doar daca meniul de navigare este bazat numai pe imagini :
Panoul administratorului -> Afisare
-Acolo adaugati link-ul cu imaginea dorita !!!
-Si daca nu doriti sa afiseati de exemlu FAQ (mergeti acolo la FAQ si apasati pe modificare) si in casuta adaugati site-ul : https://2img.net/i/fa/empty.gif
T/C
Panoul administratorului -> Afisare
-Acolo adaugati link-ul cu imaginea dorita !!!
-Si daca nu doriti sa afiseati de exemlu FAQ (mergeti acolo la FAQ si apasati pe modificare) si in casuta adaugati site-ul : https://2img.net/i/fa/empty.gif
T/C
Subiecte similare
» De ce ati ales forumgratuit.ro ?
» Cum pot sa fa sa imi apara meniul asa?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Cum pot că meniul să-l modific?
» Cum pot sa imi fac si eu meniul asa?
» Cum pot sa fa sa imi apara meniul asa?
» De ce imi pozitioneaza widget-ul in alta locatie decat cea pe care am ales-o eu ?
» Cum pot că meniul să-l modific?
» Cum pot sa imi fac si eu meniul asa?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum