Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
A-ti dori sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit?
Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Rezumarea primului mesaj :
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Pe forumgratuit sunt doar forumuri din Romania...
Vizitato- Vizitator
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Pai daca o sa se creeze un top acel top va fi creat exclusiv ptr platforma FG
De fapt, pentru toate, nu poate forumgratuit sa aibe ceva in plus.Asa si forumotion sa zicem ne pune la dispozitie toate temele noastre de pe fg, iar noi sa nu le putem vedea.Odata ce se face pe forumgratuit, se face pe toate!
Vizitato- Vizitator
Mi se pare o idee buna! Am votat da!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Aceasta sugestie este complet nefolositoare. Nu este relevant pe ce loc va situati in comparatie cu forumuri de cu totul alta factura. Un forum de socializare va avea intotdeauna mai multe mesaje decit un forum dedicat unei asociatii, iar acesta la rindul sau va avea mai multe decit un forum de tutoriale. Fiecare forum urmareste ceva, de pilda un forum creat pentru un eveniment sau pentru o scoala nu va fi in concurenta cu alte forumuri similare.
In catalogul forumurilor va puteti compara cu forumuri similare, iar Google Analytics sau rangul Alexa va pot oferi situarea in raport cu inregul internet - acestea sint lucrurile care conteaza cu adevarat in promovarea unui forum.
Sugestie inutila. Inchisa si arhivata.
In catalogul forumurilor va puteti compara cu forumuri similare, iar Google Analytics sau rangul Alexa va pot oferi situarea in raport cu inregul internet - acestea sint lucrurile care conteaza cu adevarat in promovarea unui forum.
Sugestie inutila. Inchisa si arhivata.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum